Visitor

5.11.09

hari itu dlm sejarah



ini adalah view dari blakang hubby aku.mmg tiptop la rmbut panjang dia ni.ramai yg btanya,bleh ke govt worker berambut panjang?


setau kami2 ni laa..xdek lg etika rambut dikeluarkan.lgpun aku rasa tym abah aku keje dulu (abah aku keje di Jabatan Pertanian)..ramai giler kawan2 dia berambut panjang.siap tutup telinga..ala2 beatles fav aku tu..


aku gi kursus kat kuantan dulu pun selamba je aku tengok staff lain berambut panjang.

DAN..pada satu hari,bertempat di kuantan.my sweet hubby ni mau kuar bsama adik dia ke kedai gunting pak sedara mereka di Indera Mahkota 2.makanya,kuar la dia petang tu dgn meninggalkan aku bsama rifdi di umah mak nya (mak mertua aku la tu..)

lama ni..ada la dlm 2 jam pastu..

hubby aku smpi kt umah.yg rifdi dh tcengang2 tgk muka abah dia dh lain..lama dia amik masa nk dgn hubby aku.last tu,kna wat trademark abah dia jugak..'ulat pacatttt'..baru la rifdi nk ngan abah dia..hehe

kesimpulan yg dapat aku simpulkan kt sini adalah : rupanya hubby aku dh ditegur oleh our big boss.mmg dia tggu sgt2 boss tegur psl rmbut.klu org lain dia xnk peduli..

ni wajah tbaru encet Norazman Mansor yg tbaru:













'_'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...