Visitor

2.12.09

YEY! U'VE BEEN TAGGED!! #1

owww..sgt excited bile udhang tag aku.
nape?..sbb aku menanti2kn sgt,sape la nak tag aku.sukanya~~
mekaceh udhang..

so,ngan jujurnya aku jawab ni..hehe ;p

1. adakah anda rasa anda HOT??

HOT!..(cewahh..konfiden je)..

2. apload gambar kegemaran anda...

                 (delete)

3. based pada pic kegemaran tu..ce cite skit ape yg suke sgt ngan pic tu...

sbb tym ni tgh hanimun..ngehehe kt redang.best woo~

4. bilakah kali terakhir makan pizza??

makan kt umah afzan di bangi minggu lepas.mie bawak pizza sbb konon celebrate bday dia.aku lak tapau McD..hihi

5. lagu terakhir anda dengar...

Four To The Floor by Starsailor.sbb lagu ni lagu ringtone aku..baru pas berbunyi,malas nk angkat.kontraktor busuk call..hiii~

6. apa yang sedang anda buat selain menyelesaikan tag ni??

humming lagu Four To The Floor tadi..hehe sbnarnya,tgh buat claim keje kontraktor ni..hehe

7. name manja?selain name sendiri~~manja ke??

manja laa~kalo x,mst xdek org panggil nama tu..

(nk jawab style udhang bleh??)

::hubby:: sayang

::rifdi:: ibu

::family:: ida & ateh (family aku), kak chik & makcik (family mertua)

::kwn2 skool:: dee

::kwn2 sePoly,sePSDC,sekerja:: dD (tercetusnya nama tu bile Onto,classmate tym Dip kat Polisas panggil aku berkali2 smpi dia plak yg suka ngan nama tu.last2 smpi skrg guna nama tu)

8. tag lagi 6 org

nk tag tuan tag ni semula bleh?

1. udhang

2. faizal ahmad (udang)

3. meyya

4. rock

5. wazir

6. ida batman

suka suki nk tambah lg ahli tag :

7. shida

8. ain khalid

9. siapakah org no.1 pada anda?

udhang?dia yg tagged aku..haha..pada aku dia kawan yg baek masa skolah teknik dulu.suka gelak,so mmg happy la.geng ktorg mmg happy (^_^)

10. katakan sesuatu tentang org no.5

nk citer pjg lebar ni.
dia penah keje satu kampeni ngan aku.kenal sbb aku slalu forward email,so knal dlm email la..slalu balas2 email tp lawaknya kalo jumpa kt opis,masing2 cam org xkenal je.hehe..orgnya kreatif,lawak merapu,berimaginasi tinggi & byk mendidik aku dlm mendalami ilmu ska & raggae.pastu xpasal2 ktorg leh kamceng,slalu la lepak2 kalo petang2 seblom balik keje.ngehehe..tp tu la,dia dh kawen.ada anak 2 dh tym tu..melepass!hahaha xdek la..
dan lg (saje nk citer)..ktorg rapat giler smpi pnh tym aku resign,aku nangis sepanjang pjalanan balik umah..haha sedih woo~
tp skrg ni aku lbh rapat ngan wife dia dr dia sndiri..hehe

11. bagaimana plak ngan org no. 4

sahabat sejati aku!!
sahabat since skolah teknik.aku kenal dia dlm dewan makan.hehe..jugek org yg kreatif,lawak merapu tp bernas,pandai lukis..mmg best la kawan ngan dia.xpenah lg lost contact ngan dia ni..knangan paling best ngan dia:ktorg dulu suka tulis surat pjg berjela mcm cerpen.tym tu zmn menganggur..haha.
mmg enjoy!u rock my world!

12.pesanan kepada org no.6

sape dia nih?ngehehe
dia ni dulu kt skolah slalu jeles ngan pooh aku.pesanan aku kt bakal ibu ni,jaga diri elok2,jaga baby dlm perut,jgn nakal2..ok?

nasik tambah:sape nk tag lagi?aku sukaaaa...

'_'

30.11.09

rifdi #3 : NOW YOU'RE 1 YEAR !!

happy birthday Norhaflan Rifdi!
ibu & abah luv u damn much!!

kebetulan 28nov09 ni kami sedang bercuti di Kuantan sbb raya haji.
so..aku pun ajak la kakak aku wat makan2 sket kat umah.
aku gi Secret Recipe..beli kek favorite aku.(oitt..bday sape sebenarnya ni?)

haha..so terjadilah mini birthday party kt umah parents aku..hihi

the Opening : Tuan Haji Jaafar membacakan doa yg TERBAEK untuk keluarga dan seluruh keturunannya..

the Program : kononnya dhiya n hilman tukang pegang rifdi & tiup lilin sama2.
tapi..sbb rifdi ni sgt excited,dia plak tepuk kek..wagagagaga..

& the makan2 tym pun dilaksanakan dgn jayanya..

Happy Birthday-01
Rifdi

Rifdi & Atok Abah

Kak Dhiya yg menjadi org kepercayaan Rifdi
utk tumpang berdukung

makan2: kek & mi sup gearbox
nyam..nyamm..

Abg Hilman yg xleh ilang Rifdi

Birthday boy & abahnya

we're LOVELY family


AND LAST BUT NOT LEAST, MY LIL BIRTHDAY BOY..
NORHAFLAN RiFDi
be a good boy for abah & ibu.
MMMMMUACKKKSS!!!


'_'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...