Visitor

23.12.09

my life & gadgets

No. 1 : my SLR Sony Alpha 200.


mmg syg giler.tanpa dia,gmbr yg gua hasilkan xbermakna.
skrg ni masih study cara2 shooting utk hasilkn foto yg ada umphh..

No. 2 : my main hp, Nokia ESeries E63

hoho.ni lg laaa,mana bleh tinggal.nyawa..
seme data/maklumat/facebook pn kt cni..hehe

No. 3 : my 2nd hp, Sony Z610i


sayang woo,beli masa mula kuar.
mmg xkan trade in/jual/lelong..pernah anak sedara pupu
merayu2 nk beli ngan gua sbb cun sgt kata dia..

No. 4 : Lappy yg bernama Compact

ini juga sgt pnting.
fishdom adalah 1 penyakit terkini.

No. 5 : Kingston 4G
percaya xaku ada 3 bijik jenis yg sama.
xtau nape mst pilih gaya,jenis & kaler yg sama. =D

dan sebenarnya di saat ini,aku sbnrnya rasa nk mcm2 gadget lg utk idup aku.
aku jadi suka,suka sgt.sbb bg aku teknologi itu penting.
tym ni aku nk pakai berukband,tp ramai ckp xbagus,sila pakai line yg lebih stabil.
antara streamyx & wifi?..nanti aku pikirkan.

dan aku juga sgt mengimpikan 1 set SLR cam yg sgt canggih.
supaya aku bleh jadi 'tukang ambik gambar yg teror'..(istilah baru)
xbanyak mana,aku cuma nak camni je..

hoh..cairr~

kalau la ada keturunan kaya raya yg nak wat aku jadi adik angkat,aku nak mintak ni je..hehe~

nasik tambah berkawah : tujuan bukan nk menunjuk,tibe2 rasa cam nk short listkn my gadget & my dream je..huhuk

'_'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...