Visitor

15.1.10

Fastball - The Way

They made up their minds
And they started packing
They left before the sun came up that day
An exit to eternal summer slacking
But where were they going without ever
Knowing the way?

They drank up the wine
And they got to talking
They now had more important things to say
And when the car broke down
they started walking
Where were they going without ever
Knowing the way?

[Chorus:]

Anyone can see the road that they walk on
Is paved in gold
And it's always summer
They'll never get cold
They'll never get hungry
They'll never get old and grey

You can see their shadows
wandering off somewhere
They won't make it home
But they really don't care
They wanted the highway
They're happier there today, today

Their children woke up
And they couldn't find them
They left before the sun came up that day
They just drove off and
left it all behind 'em
But where were they going without ever
Knowing the way?

[Chorus]

-->
embed :

ye,sape pnh dgr lagu ni sila angkat tangan!! |  (^_^)Y | saya!saya!
lagu ni mula kuar radio taun 1998.time tu aku form 4,time dok asrama kt muadzam.giler~mmg top abeh la.kalo aku tgk ntv7,slalu la kuar clip video dia..oldies je.vokalist dia xhensem,tp sideburn mmg havoc! tringat lak dulu kalo gi spital Muadzam, ada sorg abang yg duduk kaunter tu.dia ada sideburn yg sama jenis ngan vokalis Fastball.aku siap penah bisik2 kat rock bgtau sideburn dia saling tak tumpah cam Fastball..pastu kena plak tahan muka gelak sbb dia asek usha ktorg yg macam (memang ok) mengumpat dia.haha.(ko igt xrock?ke aku kena refresh that moment?)..


notakukukaki : terasa back to school.memories never faded!

 ::dush!::

14.1.10

sepetang di kolam renang



09 jan 2010.
dh petang, Alang & Achik (BFF hubby aku),ajak gi mandi kolam.
kami pn menuruti.siap ala kadar,gi Jerantut Hill Resort.

smpi sana,ramai org tgh bermandi manda.
alahh,lantak.yg nak mandi bukan aku,diorg..hehe.
kamera dh bawak,bateri lak dh flat.ngokkkk!
so,dgn berbekalkan hp E63 aku,ni je la yg dpt aku shoot.nk ckp byk pn malas (byk keje ni),korg tgk la sndiri ape yg tjadi...

(gmbr pn xsempat nk edit..)

kn dh kata, ramai giler~

saje jeleskn ibu yg xdapek nk join main air

giler.suka sgt main air.

rifdi with the men

uncle acik..jom la terjun lg

2x5=10

woww..pose sexy.auww

para jejaka sdg rilex.bsantai..

haih..lain mcm je ni


b4 balik..
the sun goes down.

dan mlm tu,rifdi tido awal.penat sgt la tu.aku ngan hubby dok bising2 gelakkan zizan & johan dlm Raja Lawak 3 seblah dia pn xdek hal je..zzzz

notakukukaki : pasni planning nk gi Gambang Resort lak.if malas,gi Research,Sg. Tekam jela..tp best wo kt sini.

::dush!::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...