Visitor

25.6.10

jatuh cinta

tiba tiba terberkenan..

sumber : yahoo.com
dush!

22.6.10

rifdi #9 : ❤special to my Rifdi❤

NORHAFLAN RIFDI BIN NORAZMAN

Saying I love you
Is not the words I want to hear from you
It's not that I want you
Not to say, but if you only knew
How easy it would be to show me how you feel
More than words is all you have to do to make it real
Then you wouldn't have to say that you love me
Cos I'd already know

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn't make things new
Just by saying I love you
More than words

Now I've tried to talk to you and make you understand
All you have to do is close your eyes
And just reach out your hands and touch me
Hold me close don't ever let me go
More than words is all I ever needed you to show
Then you wouldn't have to say that you love me
Cos I'd already know

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn't make things new
Just by saying I love you

: More than words
by Extreme

my sweetheart Rifdi, be the Great Brother after this.
Be the idole for your siblings.
Jadilah anak yang soleh.
Be the best.
Ibu really L❤VES u


dush!

21.6.10

rifdi #8 : shrek-mania

berbangga la shrek kalau tau ada peminat no.1 dia yang tak jemu jemu menonton ceritanya.

adapun kisahnya, si anak yang bernama Norhaflan Rifdi telah dibawa ke McDonald's Teluk Cempedak suatu waktu dahulu.kebetulan kalau beli Happy Meal akan dapat gift Shrek, maka aku selaku mak budak yang mmg minat giler citer Shrek ni pun mengangguk nganggukkan kepala lutut pada Miss Cashier situ tanda memang nakkkkk sangat gift tu.

rifdi yang agak pelik pelik ngan binatang hijau aka ogre aka Shrek ni kehairanan jugak laa..apemenda natang ni?aku pn tekan tekan perut dia ada plak bunyi "Arkkkkkk!!" pastu dia belching.haih?rifdi gelak je.macam berkenan je..balik umah,masa dia sepahkan dvd..dia terjumpa dvd Shrek aku.dia tunjuk dan buat bunyi Shrek.."Arkkkkk!!".so,dia dh nampak..aku pn pasang la citer tu kat dia.oo,rupanya dia sangat interest kat citer ni.pas mandi,nak pakaikan diaper (standard budak besar ni mmg tak bleh duduk diam kalau pakai diaper)..aku akan pasang citer ni.so,dia akan senang ati dan bleh duduk diam.

kacau aku buat keje umah,aku pasang citer ni..dia akan diam.

bangun tido pagi pagi aku offday,aku pasang citer ni..dia akan diam.aku bleh sambung tido.hahah!

pagi pagi nak gi keje,dia bangun awal,aku buat susu,pasang citer ni..dia diam.aku bleh bersiap..

alhamdulillah - biar la orang cakap aku mendidik anak pakai kartun,lantakkk..janji dia senang,aku pn senang.ehh,sambil sambil tu dia bleh belajar bahasa inggeris ape..hehe

paling best,kalau perhatikan masa dia tengok Shrek ni..dia bleh ajuk segala perbuatan dalam tu.ajuk donkey nyanyi,donkey plopping masa otw gi Far Far Away,Shrek mandi manda time intro Shrek 1 *time lagu Smash Mouth-All Star*, and banyak lagi laaa.

so,ni antara pic yang sempat aku snap via hp i yang tak canggih mana kamera dia tu..hukhuk -,_-,

13-06-2010 : 9.21am

17-06-2010 : 8.21pm

18-06-2010 : 9.25pm

19-06-2010 : 11.43am

20-06-2010 : 10.24am

20-06-2010 : 3.51pm

20-06-2010 : 8.49pm

21-06-2010 : 7.45am (pagi tadi)

memang kipas-susah-mati Shrek la..
tapi 2 siri je ada kat umah.Shrek 1 & Shrek 2.
takpe..pasni ibu akan usahakan mencari dvd Shrek 3 & Forever After.
yeehaaa!!


donkey yang lawak, shrek yang penyayang & puss yg sangat kiutt~

dush!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...