Visitor

1.7.10

demam bola

 -goodluck abangku, Norazman Mansor a.k.a Ejang-
 
gayanya hebat..bukan?
*encek ejang yg berpakaian bagai di Liverpool*


beliau sekarang berada di Seremban untuk bersukan sebagai wakil bola sepak JKR Pahang.tugas yang amat berat sekali : seorang goal keeper.
nasihat berguna : kalau terlepas bola Jabulani tu,syg dh pahamm.sedangkan keeper world cup pn boleh bolosss...!!

dush!

30.6.10

love's rhapsody

I miss Your hair...And I miss Your Perfume..And I miss the way

you talk..And I miss the way you smile...And I miss the smell..

of your skin..And I miss the smell of your breath..And I miss..

the way you touch me..And I miss the way you kiss..And I miss..

everything in u... I ... do..And I miss the sound of your voice

And I miss the look in your eyes..And I miss the way you..

please me..And I miss the way you squeeze..And I miss when

I makin' love to you…

dewa :
love's rhapsody


dush!

28.6.10

weekend #2 : rindu rinduan


miss my encik ejang.dia pergi training bola kat kuantan sampai Rabu ni.
sbb jumaat ni dia akan ke Seremban sebagai wakil JKR Pahang.
hukhuk..really sad sbb kali ni minggu kedua dia tinggalkan aku ngan Rifdi kat sini.
lastweek 3 hari ktorang berjauhan..hari jumaat tu dia sampai.rifdi pun dah tido.kesian sangat sebab bahu dah sakit sakit dan sengal.kata dia, "training kali ni macam nak masuk world cup.dasat siott.."
aku sebagai sorang wife yang baik ati ni sentiasa bagi support..takpe.adatla bersukan..
esoknya aku belikan Salonpas (wehhh..aku salah ke?)..tolong tampalkan kat bahu gantikan koyok.ape daa..pening kepala tampal koyok,sengal pun nak tampal koyok gak ke?

weekend baru ni ktorg gi shopping sama sama,lepak umah sama sama,tengok bola sama sama..
tapi semalam dia dh kena pergi semula ke kuantan.kata dia, "beratnya rasa nak tinggalkan sayang ngan rifdi.."
huhuk..T___T sobs..sobss..
tapi sebagai sorang isteri yang memahami aku kena support lagi dia..alaaa..kali ni je.kan?kan?

.......padahal dalam ati,aku sedih sangat.semalam masa dia gerak ke kuantan..rifdi meraung raung kuar bilik air,ingatkan abah dia dh pergi, rupanya abah dia bleh patah balik amik surat yang tertinggal.so,nampak la si anak ni akan abahnya yang dah gerak naik pajero JKR..
ape lagi..dengan berbogel meraung la dia kena tinggal..
aku plak yang bergenang air mata tengok..hukhuk..sedih siott..

aku pun start memikir camne la aku dalam pantang nanti?? -akan datang : entry memikir strategi pantang-

sedihnya.rindu betul kat encik suami.

notakukukaki : jangan marah.mode kali ni memang jiwang giler..hukhuk

of coz me.the only one.

dush!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...