Visitor

5.8.10

angan angan mak joyah

aku sedang *mengangankan ini.
*adakah sama maksud dengan menginginkan??


usaha bantuan dari encek google


okeh,aku tau.dari kadar kewangan memang aku tak mampu..
sebab ini stroller kelas atasan atasan atasan iaitu kelas VVVVVVVVVIP
gaji aku dua bulan belum tentu dapat menyambar menatang nih.
aku cuma berangan okehh.
kena paham maksud tu.
tapi aku minat betul design nih,.kena plak dengan ciri ciri stroller yang aku nak.
  • beroda 3 - yes
  • kaler merah itam - yes
  • mahal - opssss..yang ni bukan ciri idaman
yang penting, abang adik bleh naik keta yang sama.tak la susah payah aku atau encek ejang berkejar kejaran dengan rifdi yang makin suka berlari tu.tak kira lari pecut atau lari jarak jauh,yang penting kesukaan beliau sekarang adalah BERLARI. *cehh,apa motif aku sampai bercaps lock lak ni.

back to topic...maka, betul la intro aku tu.
aku mengangankannya sahaja.

notakukukaki : faham lahh..aku sebenarnya sedang bermain dengan perasaan.perasaan saje nak buang masa korang membaca belog ini.kihkihkih.. ~sengalnya mak budak sorang nihhh..

dush!

4.8.10

frust and im drowning

kohkohkoh *bunyi batuk terlampau banyak makan buah buahan tempatan*

bengang sket arini sebab keje banyak.pastu plus frust dapat berita terkini hiburan sensasi dari encek ejang..
 dia mewartakan tadi...
"esok tak jadi la planning kita.ada orang lain nak ke kuantan"

omg..gitu ke??sedih.dis week aku buat keje dengan rasa berkobar kobar semata mata nak spend time for tomorrow. 5th August 2010.

planningnya adalah gi kuantan.tengok 3D The Last Airbender.


lain lain dalam pale otak : nak makan burger GCB Mcdonald's, tapau donut Big Apple, recce dress..
but everything's gone.....
blubbbblubbbblubbbblubbbbbbbb..
nothing to say..im gonna be drown..
drownnn..drownnnnnnnnnnnnn...


dush!

3.8.10

meh shopping shopping

setelah lama meninggalkan dunia bershopping di alam maya..
semalam aku telah buat perangai semula.huhuh..

actually,aku memang mencarik baju raya untuk rifdi.dan juga aku ye.yang ni sila maklum la kan.mesti taknak tinggal punya.
so,dipendekkan citer semalam aku dah ter-beli 2 pasang baju untuk anakanda.total rm68 jugak la.tu pun ada diskaun walaupun aku new cust.hebatla ungukids.tak memilih..semoga bisnes anda lebih maju selepas ini.



tak puas hati lagi bershopping, aku merayap plak tempat lain.alahhh,melekat satu blog ni.**terpaksa i rahsiakan demi menjaga hati.kuikui..cantik plak bajunya.nak beli lagi kang,tadi dah berhabis sket.merayap tengok baju maternity,hoho..berkenan kat satu overall.sms tanya kat tuan tanah kedaung blog tu,rupanya dah sold out.grrr..melopeh rupanya.baru aku berimaginasi sedang pakai baju tu di hari raya kedua.making cloud in the air..tapi..kuangkuangkuanggg...cloud tu telah pecah di bawa angin taufan..fiuhhhh.

merata lagi tempat aku melekat.berkenan kat dress,tp bila aku tanya labuhnya sedang mana..semua tak membalas.macam taknak menjual je.ceh.

tapi seriess..kalau tengok dress memang rasa nak beli banyak banyak.err,terasa macam i ni sangat feminin plak sebab kali ni sangat terasa nak pakai dress untuk raya.nak nak yang sleeveless,bleh pakai ngan cardigan.hikhik..gedikkk.

okeh.rasanya nak meneruskan pencarian lagi..babai la ye.

notakukukaki : nampak gaya,kena pakai CIMBClicks la plak pasni.senang,xpayah susahkan encek ejang anto gi bank setiap kali nak transfer duit ke kedai kedai ni...kehkeh
dush!

2.8.10

mimpi yang tak best.



semenjak dua menjak ni, aku asek bermimpi ular je.
macam anak dara.pehhh..
nasib baik ular tu tak mematuk.
kalau tak,sedih plak ati encek ejang.heheh..
dahla menatang ni menatang kegelian aku.ceh.ceh.

ada ke patut?
betul la orang tua kata;
mimpi mainan tido.
len kali tido basuh kaki ye puan.
*camne nak didik anak anak ni..ibu tido pn tak basuh kaki*
grrrrr...

dush!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...