Visitor

21.10.10

37 weeks

baru pulang dari klinik.

kata nurse tadi masa check perut ibu..
"ehh..dah ke bawah sgt ni.tunggu masa je.awak tak rasa sakit ke?"

aku tercengang cengang.
"memang la sakit.nak melangkah ni sakit.."

"prepare barang ye ibu.barang baby sekali.silap silap esok lusa je awak deliver"

HAIH?!!

"tengok..haaa,kontraksi ni.jap keras..jap keras..amik perhatian sket ye ibu"

hohow..dalam ati berdebar debar.


"Ya Allah.Permudahkanlah urusanku.Amin."




dush!

ME & HANDPHONE

saje nak share sejarah diri sendiri bersama henpon.
tehehehehe ^__^
[sila gelak macam orang takdek gigi]

1st hp 
taun 2001

SAGEM
2nd hp
taun 2002

NOKIA 8210
 3rd hp
taun 2004
*satu satunya hp yang aku jual akibat putus cinta.hahak*


SONY ERICSSON K500i
 4th hp
taun 2006 hingga kini
SONY ERICSSON Z610i
 4th hp
taun 2008
*hp free wehh..*
NOKIA XPRESS MUSIC


5th hp
taun 2009 hingga kini

NOKIA E63










dush!

20.10.10

kejadian saspen pagi ni.




6.00 am : alarm henpon berbunyik tapi aku tak bleh bangun.sakitnya perut.nak mengiring ke kiri ke kanan pun tak bleh.nak kejut encek ejang plak tak sampai ati.konpius lagi.sakit nak bersalin ke ni? *walaupun penah bersalin tapi aku dah lupa sakit tu rasa camne okeh!*


6.30 am : still tak bleh bangun lagi.makkk..camno nih? lama tu aku gigihkan juga diri ini untuk bangun dan terus ke toilet.check ape yang patut..err,takdek tanda pape pun.hii...sesak.sesak.
dan..err..alang alang dah ke tandas ni,kita settlekan ape yang patut dulu. *haitt!*


6.45 am : dah duduk tercongok semula kat katil.sakit lagi ni..camni ke sakit nak bersalin dulu?..err..jap jap baby gerak ke kanan ke kiri.adehh..


7.00 am : lama betul memikir kat katil.encek ejang ngan rifdi masih lagi ternganga tido tak sadar diri [diorang berdua tido kol 2.30am tadi.biasala..jantan!].ahh..bangun la.jalan jalan legakan sakit.gi siram pokok bunga dan tanaman kat garden *ecehh..*,basuh pinggan,gelas dan segala menda atas meja yang encek ejang tinggalkan sebelum tido malam tadi dan gosok baju.


7.15 am : baru rasa nak mandi.rasa macam dah takdek pape.ok sket kot.


7.30 am : bersiap siap.tapi still rasa cam tak ok lagi.awat ni?..err..ke toilet semula.*ape kes ni?*


7.45 am : baru rasa lega.bersiap siap.kejut encek ejang ajak gi keje.


9.00 am : dua beranak ni baru bangun.tu pn aku kata perut lapar giler tak makan lagi ni..adoiii.


9.30 am : sume siap.jom gi keje.


OHH...RUPANYA PERUT SAKIT TADI CUMA NAK MEMBUANG TOKSIN DALAM  BADAN JE,.HAHAH..LAWAK BETUL.SASPEN SUNGGUH!


notakukukaki : ntahmendamenda.siap report kat mak lagi.




dush!

18.10.10

IKLAN BERBAYAR DARI StallChantekChantek™

hi
jom jenguk StallChantekChantek™


ada syria lycra with 3 layer inner dan tudung instant yang sangat gojes colornya.


jom shopping!

dush!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...