Visitor

3.12.10

kangen

tetibe teringat zaman dating dating dulu.sebelum kelahiran kedua dua anak itu.
ohh..ohhhh..


ini kes belek belek pix dalam lappy.lantas menimbulkan rasa kangen dalam diri pada orang yang amat aku hormati.


pstt...jiwang sket tak bleh ke?jeless..



gambar skima kat putrajaya


first time ngedate kat genting highland


ngedate kat bukit tinggi


bukit tinggi

tukar tempat.gi genting highland plak


taun petama sambut beday as husband n wife.time pregnantkn rifdi nih

janji akan dikota.pehh


padehal esok encek ejang dah nak balik sini dah.giler jiwang ko nih.hahaha




dush!

1.12.10

"kaki i dah kurusss.."

hari ni cukup 20 hari berpantang.
ehh..baru 20 hari ke?rasa macam dah lama giler aku duduk kat umah mak.oo,okeh.maybe sebab aku bercuti seminggu awal.hehe..


dah masuk 20 hari ni,perubahan paling best adalah sebab berat aku dah cecah 50kg.opss..nampak sangat aku sedang mentipu.sebenarnya,berat aku dari 81kg dah turun ke 65kg.ehh,best sangat dah tu rasa.tapi kalo bleh nak lagi turun la kann..of course la sebab kalo bleh nak cutting cam zaman anak dara dulu.ohh ohh..


nak amik gambar body sendiri dah tentu tak akan la ye tuan puan hadirin hadiran sekalian.maka,dengan ini aku nak tayang gambar kaki yang dah kurus.ehh,ada ke bagi gambar kaki?..hahah.hodoh betul perangai mak budak ni.tapi itu la salah satu bukti yang bleh aku bagi buat masa ni.


opss,sebelum tayangan kaki perdana ni.saje la kan nak maklum,sebelum aku deliver aritu,aku siap berinai jari jemari kaki lagi.sebab aku rasa macam kaki aku dah demokdemok,sangat tak menarik perhatian.dah la berparut sebab gatal akibat allergic-tak-tau-sebab-hape..hohoh.siap masa kat labour room,nurse ngan doktor tego lagi.."cantik kaki.sempat berinai lagi.."


wakawaka..malu i tau puan doktor.jangan la puji cenggitu.auww..


sebelum : berat 81kg

selepas : berat dah 65kg
wahh..berbeza bukan??..
hahah.macam iklan slimworld plak aku arini.hahahhaihhh..


dush!

28.11.10

rifdi #18 : to my lil prince

happy birthday Norhaflan Rifdi!
semoga menjadi anak yang baik,yang soleh,yang bijak dan yang sentiasa tau menghormati sesama insan.

dah besar anak ibu ni kan.dah dua tahun dah hari ni.
ibu sentiasa sayang sangatsangat kat rifdi.

muwahhhhh!!!

p/s : rindu betul ibu kat rifdi.baru petang tadi celebrate beday n makan chocolate indulgence ngan ibu.malam ni rifdi dah ada kat jerantut lak.hukhuk.miss u dear.miss abah sekali.miss both of u.

psttt..gambar next time akan diupload.my baby dslr buat sengal lak.
langsung tak bleh nak upload.haishhhh..!


dush!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...