Visitor

8.12.10

panggilan hangit dari hudhud & rock

menyampah pulak aku tengok gambar jari ibu ke atas ala ala macam ramai sgt nk like kat entry sebelum ni.memang kena delete lah pasni.cih.

ok.arini kisahnya pepagi ada budak tertipu ngan status di fb i.eh,menyampah pulak nak ber-ai-ai.dah la tadi koya  macam ramai like entry aku kan.pastu terasa cam artis plak nak ber-ai-yu-ai-yu.cih sekali lagi.

kisahnya,budak rock terbaca entry aku.dia ingatkan aku dah nak balik jerantut jemaat ni dan terus duduk sana macam taknak balik balik kuantan dah.aku pun dengan jahat dan kejamnya balas sms berbaur ancaman bagitau yang aku nak balik sebab dia tak datang datang mai melawat baby fifa (baca : baby haifa).pastu aku masuk bilik layankan fb sampai tak layan sms yang masuk.dalam ati aku,mesti rock ni.padan muka dia.muahahaha.aku gelak sambil buat muka ala ala jack sparrow.

tetibe henpon aku menyanyi nyanyi You're really lovely,Underneath it all,You want to love me,Underneath it all,I'm really lucky,Underneath it all,You're really lovely..opss.okehh.okehh.sudah sudah la tu.nanti tak abis plak citer aku arini.
tengok..eh eh.hudhud?..

rupanya hudhud aka udang aka wawa ini nak datang umah aku ngan rock aka zezet.auwww..satu umah tak mandi pagi lagi ni.amik!aku nak kenakan orang,tapi aku dah terkena balik.padan muka aku plak.pastu,bila aku mencanangkan kt umat dalam umah aku tu ada tetamu datang jap lagi,terus cergas masing masing pegi mandi termasuk lah anak kecik aku tu.siap mandi sendiri lagi.gile betul!gile sangat sebab nampak sangat aku sedang mentipu.."mazmumah la sifat ko ni dd.."

tengah aku siap siap dan pakai barut,mereka pun sampai.oh ohh..malu plak tak siap lagi.bila aku turun ke dapur,tengok mereka mereka sedang cantik menunggu aku kat kusi.dan,pastu..maka bermula la sesi temuduga-temuramah-temumesra-temugambar antara kami yang amat suka bercerita.tapi,eh..udang.ko memang pendiam ke?aku rasa macam ko kurang berkata kata.ke rock tu yang tak berenti bercakap?ke aku?..ehh..sape yang banyak sangat cakap ni?

kalau nak tengok kisah sebenar dan gambar gambar kami,sila la ke sini.
eh,bagus aku aku mempromote ye.haha.

cukup kol 12,rock dah nak balik.konpius jap aku,aku sedang berjumpa dengan cindarella ke?hishh..sebab masa jeles ngan aku,diorang pun pulang.rasa skejap sangat dpt jumpa.tak puas lagi nak berkongsi citer.huahuahua.

weh,aku rindu la kat korang seme wahai sahabat handai.syahdu plak ni.



korang,datang la lagi.bleh borak sakan lagi.hehe

dush!

the Cardigan - Lovefool

ehh..walaupun ni lagu lama yakni time tu aku masih skolah menengah tapi aku suka bangat lagu ini.rasa nak berjoget joget je.



Dear, I fear we're facing a problem 
you love me no longer, I know 
and maybe there is nothing that I can do 
to make you do

Mama tells me I shouldn't bother 
that I ought to stick to another man 
a man that surely deserves me 
but I think you do! 

So I cry, I pray and I beg 

Love me love me 
say that you love me 
fool me fool me 
go on and fool me 
love me love me 
pretend that you love me 
leave me leave me 
just say that you need me 
Love me love me 
say that you love me 
leave me leave me 
just say that you need me 
I can't care 'bout anything but you... 

Lately I have desperately pondered, 
spent my nights awake and I wonder 
what I could have done in another way 
to make you stay 
Reason will not lead to solution 
I will end up lost in confusion 
I don't care if you really care 
as long as you don't go 





dush!

6.12.10

UlangTahun Ke-62

siapa yang sambut ulangtahun ke 62 tu?
siapa yang wujud di dunia ni taun 1948 tu?
naktau ke?
meh aku bagi clue.

beliau adalah orang yang paling best di dunia.
beliau adalah idola aku.
beliau jugak orang yang paling aku sayang.
beliau adalah orang yang paling bersabar dengan karenah aku.
beliau adalah orang yang bersusah payah, bertarung nyawa melahirkan aku.
beliau adalah tak lain dan tak bukan,
mak aku.

untuk mak,ida ucapkan

PUAN HAJJAH MARBIAH BINTI HAJI KASIM,

SELAMAT HARI ULANGTAHUN YANG KE 62.
SEMOGA MAK SENTIASA DILINDUNGI ALLAH S.W.T, SENTIASA DIMURAHKAN REZEKI, SENTIASA DIBERKATI KEHIDUPANNYA DAN SEMOGA KASIH SAYANG KITA BERKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT.
IDA SAYANG SANGAT KAT MAK.
MUWAHHH.MUWAHHH.

2006.diri ini masih dara.opss.sensitif ayat itu.

2006.saya masih single mingle. :)

2010.sudah berkahwin.dan mengandung kali kedua.ya..dua.

dush!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...