Visitor

12.5.11

Mars Attack!

malam semalam, aku berpeluang tengok Mars Attack! di saluran Citra.haaa.nampak sangat takdek cerita nak layan.dah mana taknya,aku tengok channel semua macam berebut rebut nak tayang cerita hantu.kalau boleh #611 Ceria pun nak tayang citer hantu.tali fukuchan perawan ke, panggilan arwah nobita ke..haihhh.


ok.cerita ni cerita lama beb.dia released taun 1996.masa tu aku baru tingkatan 2.baru start akil baligh.




citer lawak nak mampus jugak la ni.yang tak menahan sebab tengok citer tu sambil kaji sape pelakon ni,sape pelakon tu..haha.maklumla,cerita lama.


Cerita dia pasal bumi ni telah dicerobohi makhluk asing.kononnya dari Mars la.tapi jadi pelbagai aksi lucu berlaku dalam usaha manusia sejagat menyelamatkan bumi.


Kalau nak tau pelakon-pelakon adalah :



StarringJack Nicholson
Lukas Haas
Annette Bening
Jim Brown
Pierce Brosnan
Sarah Jessica Parker
Glenn Close
Martin Short
Michael J. Fox
Jack Black
Natalie Portman
Danny DeVito

*dari Wikipedia

oh.lisa marie pun ada.yang tak bleh blah sangat sebab jack black pun ada.masa tu kurus lagi yawwww..


cerita memang kategori gila gila.sila la gugel citer ni,dan donlod.haha.sampai habis citer aku layan.bab paling best ialah :


jack black yang patriotik nak tembak alien
dan PALING best dah tentu masa ni :


alien menyamar lisa marie.lemah gemalai habissss.
puas menahan gelak taknak sampai anak anak terbangun.hahah!!


dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

2 comments:

  1. poster pun ala ala retro gitu kan?

    :)

    ReplyDelete
  2. ahah.mmg retro habis.tgk citer pn mcm citer zaman badul.hehe..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...