Visitor

2.2.11

fernando torres

semalam,tengah sibuk sibuk kat dapur dan encek ejang menonton warta berita sambil jaga anak anak tetibe kami dikejutkan dengan berita perpindahan torres ke chelsea.


encek ejang pengsan 45 minit dan aku plak tersentap lalu jatuh terjelepuk di dapur!


ok.reaksi di atas adalah pembohongan semata mata.yang sebenarnya kami terus ternganga sama sama depan tivi,pastu mulut terus maki hamun torres.watdefak yu okeh encik torres.kami sangat marah bercampur angry dengan perbuatan kamu yang sangat annoying iaitu pindah ke chelsea.kau nak pindah pun pegi lah league lain.liga perancis ke,argentina ke,malaysia ke..kami tak marah punya walaupun kecik ati.tapi bila kau masih di epl,memang kami rasa nak siat siat muka comel kau tuh.ishh..geram.gerammm.


tengok.tengok.bangga sangat la tu dapat tukar kelab.ces.ces.
wehh.kau tak sesuai pakai baju biru tau tak!!dah macam peti sejuk
berjenama samsung dah kau!
takpe laaa..kami cuba terima hakikat.ko tu nak duit lebih.50juta tu,bukan 50sen.
huh.pastu kau tau..peminat fanatik kau dah bakar baju no sembilan ko tu.ces.padan muka.nama ko dah kena padam dah dalam ingatan kami ni.biar biar.takpe..pengganti kau best hape.ko pergi sorang,liverpool bleh dapat dua orang!


andy caroll
dari newcastle ke liverpool


luis suarez
dari ajax ke liverpool


okeh.sampai sini je perhubungan kita wahai encik torres.
ahad ni mesti ko kena kutuk je masa game chelsea-liverpool.
babai.

dush!

1.2.11

hahaha

gelak guling guling aku tengok gambar yang aku jumpa dalam file pc opis aku.
aku save masa mula mula bukak akaun fb dua taun lepas.sahabat handai aku upload weh.haha.


giler selebetnya aku time tuh.wahaha.


ko tengok.peminat setia beckham nih.
ini kalau posh nampak mesti dia jeles.heh.

aku crop.
kesian kat kawankawan aku nanti dapat
tempias memalukan.
itu baru sikit..haha

dush!

header

"wehh.kenapa header blog ko letak gambar kepala besar tak nampak muka?baik ko letak gambar kaki je.."

"sebab kalau aku letak gambar kaki baik aku letak kat footer je.nama pun header,bongok!"



-petikan mesej antara aku dan bekas skandal zaman skolah dua hari lepas. :)




dush!

31.1.11

cekodok kismis

anda lapar?
taktau nak masak ape yang sempoi sempoi untuk dikunyah ketika menonton rancangan tv?
sila cuba resepi ini.
saya telah membuatnya dan terbukti,
anak dan suami makan sehingga licin sambil tengok ulangan raja lawak kelmarin (--)"




Bahan-Bahan (Untuk 3 orang makan):


7 sudu Tepung gandum
Kismis (banyak ikut suka kau lah)
Sesudu susu pekat manis berkrim nyamnyam
Secubit garam
Air 


Cara-Cara :


Bancuh semua bahan.
Buat macam nak buat cekodok.cam biasa la beb.
Goreng sampai kaler kuning keemasan.Angkat dan hidang.
Boleh terus dimakan.




*********


Sedap.sila la cuba.gambar cekodok tak sempat nak snap sebab dah habis dulu.dapat snap gambar budak yang melahap je.hehe.


eheh.sori.cekodok dah habis saye makan tadi.
(--)"
sebenarnya bahan bahan adalah bahan yang ada di rumah di ketika itu aje.sekian,terima kasih.

dush!

online shopper : edisi review

pagi tadi,sedang aku ku-syok dan tawado'nya mengira kuantiti bagi kerja luar blok bangunan tambahan sekolah rendah tot tott (kena rahsia.kan keje kerajaan.heh),tetibe..


"nah amik bungkus ni.beli tudung la tuh!"


haisshh.dah sampai?cergas betul!aku sengih je sebab malas nak bocorkan rahsia.nanti kalau aku pakai apa apa esok takut diorang buat spekulasi awal awal masa aku kat pintu masuk.kau jangan.kalau aku masuk je pintu depan tu terasa cam artis dowhh.sampai ke bulu betis pun diorang nak tengok.haha.


jemaat lepas aku gi usha baju kat http://www.eightdesignsboutique.com/.wahh.lawa lawa kau baju dia.lama tak beronline shopping.tapi sebab dalam cimb ada duit 49hinggit jeh,maka aku kena beli baju yang agak ekonomi sket la*ngehehe*.usha usha ada plak dress harga rm59 tapi ada happy hour promo maka dapat rm20.dengan tanpa waswas i pun order dan bayar.


agak feminin pilihan aku sekarang.muahaha.


hilang gak gian aku nak beronline shopping.haa,sesape yang teringin nak carik baju lawa lawa,sila la ke sini ye.eightDesign,memang sangat cun.rasa nak beli lagi tapi duit kena berjimat carmat.saya sudah ada anak dua.kena kawal nafsu serakah (--)" opss.


promoter tanpa gaji dan diskaun. (^_^)


dush!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...