Visitor

16.4.11

ikea

ok.hari tu dah janji nak sambung citer pasal ikea.kan?kan?
tak ingat??
oh well.whatever.nevermind.aku paham.
boleh tengok balik kat entry ni {klik}.


sebenarnya aku ke sana sebab hantar opismate berkursus kat INTAN Bukit Kiara.so,sebab dekat,tu aku menyinggah.sambil sambil tu bleh gak tengok/ambik ilham nak hias future homesweethome kan?kan?


ok.jom tengok gambar bercakap.


orang dapur kan.mesti la ke dapur

telek jangan tak telek

motif?

ok.memang aku carik ilham untuk future kitchen ye

model meja makan

cantik betul kabinet dapur sini

err..

hah.dah jumpa pun cermin

mari bergambar

cantik kan design gini

pehh.pehhh

ruang tv


contoh terbaik

ehh?

ehh lagi

tengok.toilet pun jakun.

dalam toilet pun jakun jugak
dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

15.4.11

siri sambungan 5 Purnama

wahh.dah sampai opis,rasa berlambak lambak menda aku nak update & upload dalam blog.pehh.nampak sangat pegi opis sibuk nak berblogging dari bekerja.haha.jahat kau!


taklah.kerja dah siap.maka,bleh nak bukak citer pasal semalam.
sebelum tu aku saje la kan nak kongsi citer.hari aku balik dari KL tu,aku balik rumah terus.aku sampai petang dan encek ejang ada la kat rumah.dia tengah sibuk vacuum bilik.maybe sebab aku nak balik kan.haha.siap mandi semua,kitorang keluar makan dulu.pastu beli keperluan anak.dan terus gi amik budak budak ni kat rumah pengasuh.


sampai tu,aku dah dengar rifdi berlari nak bukak pintu.aku pun bagi salam.
"assalamualaikummm.."
pastu rifdi jerit..
"mak!mak!mak!"


haha.sweet kau tau!dia bukak je pintu terus sengih sengih joget joget depan aku.dia punya suka sampai makcik tego..
"ala,rindu kat mak dia rupanye.."
haha.rasa nak nangis kan?.hahaha.


..............


esoknya (semalam) aku amik cuti sesudah balik dari kursus.kebetulan pulak appoinment haifa kat klinik kelmarin,time aku kat kl.so,aku bawak la semalam.
bawak pun dah petang sebab encek ejang busy giler dengan urusan kerja.


time bawak tu haifa riang ria.tersengih sengih tergelak gelak kat sape sape je yang pandang dia.paling tak bleh blah,dia plak yang usik usik orang sebelah kanan,kiri..errr.peramah macam sape ni ye?haha.


tiba la turn dia.timbang berat,ukur tinggi,lilitan kepala,check kesihatan..pastu kena cucuk.masa nak cucuk tu dia sibuk lagi pandang nurse,sengih sengih..nurse kat situ dah bising dah..
"ha comey.sengih sengih ni kang nangis"
elok je kena cucuk,dia sengih lagi.eh?
"wahhh.kuat adik ni.tak nangis pun".


sampai keluar dari klinik,semua orang macam pelik,biar betul budak ni tak nangis.
aku pun cakap,"cucuk 3 bulan tu pun tak nangis jugak.demam pun tak.tapi dia demam umur 4 bulan,time tak cucuk"


semua pun macam..err.ok.hehe.


tapi semalam memang dia tak nangis.tapi yang aku perasan,lepas cucuk terus dia ngantuk.bawak ke malam.tidur jela kejenya.


anak tido tidoan

ibu poyo poyoan
dah balik dari klinik tu,kitorang pegi singgah kedai siling jap sebab nak settlekan payment untuk buat skirting siling kapur dan hiasan kipas untuk rumah baru.pastu pegi kedai elektrik pulak sebab nak bayar habis payment untuk pasang point.pehh.abih jugak rm1500 untuk semalam.so,sebelum balik rumah tu singgah pulak rumah baru kitorang yang dalam pembinaan tu.dah banyak jugak siap,dalam 70%.pehh..pehhh.


ce teka, ce teka umah mana

toilet dalam master room

dapur

rifdi takut nak masuk.tu yang berdukung aje.

front elevation
kira kira taun depan jugak siap rumah ni sepenuhnya.
pehhhh..

dush!
hey!kalau suka kenapa tak klik LIKE je?

14.4.11

5 purnama


Home sweet home!
At last..

Ok.arini aku cuti,bawak haifa pegi klinik untuk cucuk 5 bulan.wah.steady kau.dah la time cucuk siap sengih sengih kat orang ramai,tak menangis lak tu.alhamdulillah.semoga tak apa apa la hendaknya.

Eh,dah besarkan anak dara aku ni?err..nampaknya aku pun dah makìn tua.*haha

Posted via Sony Ericsson Z610i

13.4.11

Aktiviti malam ni..


Di I-City,Shah Alam.ok,cerita selanjutnya akan datang ye.

Nak tido dah.esok last day berkursus.bai.

Posted by Sony Ericsson Z610i

12.4.11

Arghhhh


Sape ni?anda kenal?

Posted via Sony Ericsson Z610i

Ombak rindu


Rindu kat budak budak ni.sumpah!

Semalam kat ikea beli toys untuk rifdi.
Tadi pegi danau kota beli hat untuk haifa.
Kat abah?haha.takde okayy!!


Lambatnya nak jumpa budak budak ni.rindu betul..

Post via Sony Ericsson Z610i

10.4.11

Ikea


Hah.tetibe je ada kat ikea kan.

Ok.hari ni aku dah kena ke KL.ada kursus kat Menara PJD.3 malam jugak la berjauhan dengan budak budak.*ecece.bapak budak taknak cakap ye (^^)"

Tu yang siap meronda dulu tu.dahla ternampak meatball kat ikea,tutti frutti kat the curve..err.tengok kocek..errr.*telan air liur*

Takpelah.Nanti dah balik aku citer panjang ok.

Pakai henpon boleh tulis ciput je.

Posted via Sony Ericsson Z610i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...