Visitor

23.3.12

jaga adik

ramai member yang tanya,macam mana rifdi dapat adik baru?

heh.nak jawab bagus-bagus karang,orang kata eleh.anak dia la yang bagus.
tapi oh well.korang boleh tengok kat sini.



aku ajar "Lailahailallah" tapi aku tak sure rifdi sebut apa.
itu masa jaga hasya.

dulu masa baru dapat haifa,dia jaga jugak.
tapi jaga style dia la.



itu rifdi style.
nak tengok haifa style?

video takde la.gambar je.


kakak  yang dah banyak study macam mana nak siapkan adik.
^_^



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

22.3.12

perempuan ini

ada pun aku dah lama tak poyo di depan kamera.tapi semalam,masa kami anak beranak tunggu encek ejang tapau kfc,rifdi sempat snap gambar ibu dia ni.

tak payah banyak,cukupla gambar ni je aku upload.gambar terbaru i la ni.

saksikan ibu beranak tiga kini.



kurus tu aku tak pasti tapi berat memang cun kali ni.
jauh jarum pergi ke  61kg.
eh,kira okay la nak dibandingkan sebelum ni yang around 65-68 kg tu.
harap maintain la sebab so far hasya masih bf walaupun tak ekslusif.hehe.

bukan nak kurus sangat tapi kalau boleh taknak gemuk.penat nanti nak kejar 3 orang budak tu.fuh.fuh.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

Foo Fighters - Walk



A million miles away
Your signal in the distance
To whom it may concern
I think I lost my way
Getting good at starting over
Every time that I return

I'm learning to walk again
I believe I've waited long enough
Where do I begin?
I'm learning to talk again
Can't you see I've waited long enough?
Where do I begin?

Do you remember the days
We built these paper mountains
And sat and watched them burn?
I think I found my place
Can't you feel it growing stronger?
Little conquerors

I'm learning to walk again
I believe I've waited long enough
Where do I begin?
I'm learning to talk again
I believe I've waited long enough
Where do I begin?

Now
For the very first time
Don't you pay no mind?
Set me free again
You keep alive a moment at a time
But still inside a whisper to a liar
To sacrifice but knowing to survive
The first decline another state of mind
I'm on my knees, I'm praying for a sign
Forever, whenever
I never wanna die
I never wanna die
I never wanna die
I'm on my knees
I never wanna die
I'm dancing on my grave
I'm running through the fire
Forever, whatever
I never wanna die
I never wanna leave
I'll never say goodbye
Forever, whatever
Forever, whatever

I'm learning to walk again
I believe I've waited long enough
Where do I begin?
I'm learning to talk again
Can't you see I've waited long enough?
Where do I begin?

I'm learning to walk again
I believe I've waited long enough
I'm learning to talk again
Can't you see I've waited long enough? 



lagu ni best.aku start layan lagu ni masa dalam pantang baru ni.heh.mana taknya,every morning time aku bertungku mesti lagu ni kuar kat axn #701.tapi yang aku heran,kenapa promo channel bella guna lagu ni jugak ye?..

macam takde kena mengena je.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

21.3.12

wordless wednesday #30

"lama gila tak berwordless wednesday".





oh.ada lagi.








٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

20.3.12

orang baru

sumpah!
hari ni aku rasa satu perasaan yang halus bila bukak blog sendiri.
dan jangan tak percaya,google bagi warning sebab dah 9 kali bagi noticed ntah apemenda sebab hampir 2 bulan lebih tak update blog.

eh.kalau laptop ada time aku berpantang aritu,siap ada connection internet pulak,aku rasa blog ni tetap bergerak aktif macam 2 bulan lepas.
eh.aku serius ni.aku rindu gile nak berBLOGGING!

eh.sebelum aku mengarut lebih lanjut,mari aku perkenalkan orang baru dalam hidup aku.orang penting.
eh tak.bukan dalam hidup aku je.
hidup encek ejang, rifdi dan haifa juga.

beliau adalah

NORHASYA RASYIDAH BINTI NORAZMAN


yeahh.another baby girl yang quite cute macam ibu dia.hehe.
percayalah.sifat perasan ibu dia ni masih belum luntur walaupun dah bergelar ibu kepada 3 anak.

ok.quick update pasal my lil' princess ni.

d.o.b : 19 Januari 2012

p.o.b : htaa, kuantan
weight : 3.3 kg


tapi itu berat masa lahir.currently weight adalah 5.3 kg.
amacam?..ada brani pangku ka?






inilah baby yang fully ber-susudada stakat ini.
ok.ok.ini pula pic last.dan latest.


selamat datang anakku hasya!


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

Yuna - Terukir Di Bintang

special untuk kamu-kamu yang dirindui :)




Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...