Visitor

26.3.12

Haifa #16

haifa sepanjang masa aku berpantang hari tu.


photogenik jugak dia ni kan?

dia memang banyak 'kerja' kat rumah atok mak.dia dah pecahkan salah satu vase kesayangan mak aku yang dia beli kat Perak.

dia jugak suka panjat kerusi dan lepas tangan  berkali-kali.walaupun kena tegah dengan mak abah aku.dia jugak banyak kali jatuh tangga, jatuh kerusi, jatuh lantai dan macam-macam jenis jatuh lagi.


yang ni jatuh kat tepi almari dan mata terkena bucu kerusi.


pantang dengar abah dia start kereta.mesti sibuk nak naik.walaupun sekadar nak tido.kalau abah aku start vespa pun dia akan suka sampai hentak-hentak kaki.


dia juga suka bergaya.hari tu dia mintak rantai.menangis-nangis tarik rantai aku nak pakai.nasib baik aku ada rantai silver.buat sementara aku bagi dia pakai.lepas tu,pergi bandar aku belikan rantai silver dengan loket Mickey Mouse kat dia.




manja bukan main.tapi itu la haifa.
heh.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...