Visitor

11.5.12

makan seminggu at Kuantan

cerita basi yang patut dilempar keluar tingkap tapi sayang.uhuk.

peh.hectic life sampai tak mampu nak tulis blog minggu ni.dan sebab nak cepat akibat banyak kerja terlampau tapi gatal tangan jugak nak update,aku bagi korang layan gambar lastweek aje la.gambar masa aku cuti kat kuantan.tapi kerjanya keluar bersosial dengan anak-beranak je.

dahla asek makan je.gemuk balik la aku.hukhuk

# Lokasi : McDonald TC

masa dating dengan rock secara berjemaah


hasya sampai tertido!


credit to rifdi


gossip girl


credit to rifdi


credit to rockzaini!


# Lokasi : Tutti Fruitti Kuantan

yang ni sebenarnya tujuan asal nak pergi beli kain pasang untuk hari raya.memang hebatla kan memborong sampai 13 meter untuk anak-beranak kat Alamoda.ni semua idea encek ejang.tapi memang best la sebab tahun ni kali pertama aku dapat pakai baju raya bukan maternity dress.
**errr..insya Allah.
sambil tadah tangan doa yang baik-baik.


carik parking macam carik awek.duh!


hasya kena tinggal.sian dia.


ek eleh.pemalu la sangat kan. =.="


kita nak ke mana ni bu?


fuh.


hallo.saya dah sampai.


finally.dapat jugak makan.

err..tak la sedap mana kan tapi boleh ek dah beli 2 rifdi suruh tambah lagi satu cup.
pehhh kau.


# Pizza Hut Megamall.

takde gambar sebab time ni sangat kelam kabut sebab hasya asek nangis je.
so,tak payah nak cerita panjang sangat la.

# Gerai Kek, Dewan Mat Kilau Kuantan

ada hari ape ntah.tapi kakak aku joined sebab mak aku la yang suggest suruh sewa satu gerai untuk jual kek sambil promote.hehe.memang meriah la walaupun hari sedang hujan.kek pun habis!


tukang sibuk lagi ramai


tokey yang pakai baju biru tu.kak eenaahaslina gua ye.
ececeh.mana tau ada yang nak tempah kek area 
pekan-kuantan.


chocolate.ehem.taktau nama.


tart fancy filo.
singgit je kakak aku jual.


kuning adalah kek nenas.besar tu baru RM 30.
yang kecik taktau la.
hijau tu kek paling laku, kek pandan layer. 



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

9.5.12

Wordless Wednesday #34



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

8.5.12

kl menjerit

hallu.agak lama tak berblog sebab i cuti seminggu balik kampung.balik kampung pulak aktiviti sangat banyak sampai tak sabar rasa nk post dalam entry.pehh..nampak sangat spesis kuat menunjuk kat dunia segala aktiviti dan kegiatan time cuti.

Tapi semua tu tunggu masuk opis ajela.kalau takde gajah terlentang,akan aku post okehh.arini aku bleh update je.gambar takleh nk upload.aku pun tak paham kenapa henpon noks ni takbleh upload gambar untuk blog.haaa..jangan tanya la kenapa pakai henpon je.arini aku berkursus di INTAN Bukit Kiara.nampak cam best je.tapi boring Ya Rabbi.member paling skema seblah aku ni pn dah tahap hadap galaxy note dia je dari tadi.

Gerak dari jerantut tadi jam 5 pagi.memang poyo la sebab taknak bermalam kt kl kan.kira nak tunjuk hebat la dapat gerak terus macam orang-tau-jalan-padahal-haprakk.sakit hati tau dak sebab rushing pastu kena konvoi 4 bijik pajero rapat-rapat takut ada yang tertinggal sebabb semua taktau jalan.pehh..ngantuk pun tak dapat nak cover lagi ni.

Fuhh..bosannya.nasib baik sampai tengah hari je.sempat lagi nk gi Ikea jap lagi ni.nak borong kabinet dapur.hebatlah kau bila marah ye dd!




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...