Visitor

23.8.12

rifdi #43 : shuffle

selamat hari raya ke lima everybody.
sebab mood masih dalam raya,aku lebih suka makan kuih dari blogging.haha.

ohye.bagi menghiburkan anda semua,mari kita saksikan...




shuffle la sangat





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

21.8.12

homesweethome #8

hai semua.sedang syok belasah ketupat dan lemang lagi ke?
ke dah tungging bekas kuih raya?
sabar ajela.raya raya jugak.makan kena jaga.eceh.tetiba bagi nasihat free.

lama tak cerita pasal rumah-manis-rumah yang masih dalam renovation tu.baru ni masa jumpa pemaju tu kan mintak pintu baru.so,sebelum raya tu check tengok rumah,alhamdulillah.akhirnya dapat jugak pintu baru lepas sebulan mohon tukar.sampai bergaduh-gaduh sakan dengan adik tokey tu.sampai aku fax surat konon cc pada pejawat lawyer dan treasury.kena buat ugutan jugak baru nak bagi pintu baru.haih.

selain tu,aku dah siap beli kitchen hood dan sinki untuk dapur baru nanti.yay.
kena beli awal-awal sebab after raya ni dah suruh tukang buat table top dan kabinet dapur.so,kena siap beli barang awal la untuk measurement.eii..tak sabar.tak sabar.

dah sampai

encek ejang sibuk checking barang setiap satu

dah macam lcd heheh


gitu la.beli barang sikit-sikit.maknanya sampai satu time nanti takla terasa beban sangat,right?
lepas ni fikir warna cabinet pulak.kalau dalam kepala ni nak colour oren & putih.takpun kelabu & putih.takpun merah & putih.takpun..err..haih.haih..

dah.dah.pening gini kena pekena kuih samprit.bai!



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...