Visitor

17.10.12

Blur - Coffee & TV





Do you feel like a chain store?
Practically floored
One of many zeros
Kicked around bored
Your ears are full but your empty
Holding out your heart
To people who never really
Care how you are

So give me Coffee and TV
History
I've seen so much
I'm goin blind
And i'm braindead virtually
Sociability
It's hard enough for me
Take me away from this big bad world
And agree to marry me
So we can start all over again

Do you go to the country
It isn't very far
There's people there who will hurt you
Cos of who you are

Your ears are full of the language
There's wisdom there you're sure
'Til the words start slurring
And you can't find the door

So give me Coffee and TV
History
I've seen so much
I'm goin blind
And i'm braindead virtually
Sociability
It's hard enough for me
Take me away from this big bad world
And agree to marry me
So we can start all over again

So give me Coffee and TV
History
I've seen so much
I'm goin blind
And i'm braindead virtually
Sociability
It's hard enough for me
Take me away from this big bad world
And agree to marry me
So we can start all over again

Oh...we could start over again
Oh...we could start over again
Oh...we could start over again
Oh...we could start over again




iklan sementara masih sibuk di meja office
#i am tired,jackass!




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

Wordless Wednesday #54



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

16.10.12

bukan sombong

taktau nak cerita dah macam mana sibuknya sekarang.
kerja, preparation audit yang bakal tiba, decorate future house and handling my lil kids.

ya Tuhan.berikan kekuatan dan ketabahan dalam menempuhi semua cabaran dan dugaan.

tapi siapa yang online facebook mesti sedari bahawa aku sangat kerap menulis status di facebook.lepas tu blah.taktau hujung pangkal lepas tu rasa nak online facebook balik aku type lagi status.itu bukan bermakna aku tak sibuk,itu bermakna aku sengaja beri ruang kepada diri untuk berhibur.ye.berhibur secara syok sendiri.

bab kerja tu biasa la.nama pun kerja.dah tu, kerja itu adalah pilihan sendiri.tapi pilihan aku sebenarnya adalah berada di site dan jaga construction.tapi bigboss tukar,bagi aku chance duduk office 8 jam.buat kerja kontrak dan ukur bahan.redha. T-T

untuk preparation audit,aku terlibat secara tak langsung untuk keceriaan pejabat,dan keselamatan pejabat.of course aku kena pastikan plan keselamatan wujud di pejabat.lepas tu kena sediakan safety briefing untuk rombongan audit esok tapi series..satu hape pun aku tak sediakan lagi ni.nangis lagi.

aku masih lagi dalam proses ini.

semalam

hari ni.done.


untuk decoration rumah.
semalam planning nak pergi recce lampu dinding,tapi cancel pulak sebab encek ejang ada hal kerja yang takbleh dielakkan.hari ni taktau la pulak macam mana sebab dia tentu sibuk,esok audit kenderaan departmen dia.sekarang ni rumah dah siap cat luar dan dalam tau.tengok dalam hp encek ejang,colour dalam rumah memang perfect!
tapi masalahnya sekarang aksesori takde.kabinet entah bila orang tu nak pasang.sangat slow.aku rasa dah nak dekat sebulan lebih.progress entah menda-menda.nasib baik dah bayar dan dia kata kabinet dah siap pasang kat kilang.tunggu dia pasang je katanya.tengok nanti,kalau dia pasang tak elok aku cabut kabinet dan lempar kat muka dia.biar dia faham apa erti 'marah sangat'.dem.potong mood terus.

my lil kids lagi la.nak citer banyak pun tak guna.duduk kat rumah after kerja memang sangat fokus pada anak-anak.kain pun tak berlipat,bertambun sikit lagi nak sama taraf dengan Gunung Everest mini.haihh.




eh.kenapa aku lari sangat dari tajuk sebenar ni?

okay.yang mengetahui,aku dah penat berfacebook.nak deactivate plak malas.
kesnya sebab tiap kali bukak facebook dah rasa macam tengok website iklan.semua nak iklan.tu pun aku dah sound jangan tag aku.silap-silap iklan spender dengan bra pun tag aku jugek.ayo!

sudahnya sekarang ni i love instagram very much!
ewah.mentang-mentang la pakai android.tu pun tunggu ada kredit ek.
blog pulak tetap di hati.jangan risau.

yang i bosan cuma facebook okay.

**membebel macam ni pun dah makan masa setengah jam.rugi betul.






٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

15.10.12

Once - Hilang Naluri



Mawar merah yang ku cium
Ternyata menusuk dan beracun
Wanginya menyenangkan hatiku
Membuatku tak karuan

Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku

Dia sama sekali tak cintai diriku
Dia hanya memanfaatkan diriku

Matilah kau di dalam hatiku
Bawa pergi saja dirimu
Sampai ke dasar lautan
Matilah kau bersama cintaku
Banyak berharaplah dirimu
Semoga dapat bahagia, berharaplah

Ku berlutut di bawah kakinya
Ku berikan hatiku untuknya
Ku telan semua luka-luka
Ku tak punya perisai lagi

Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku ooh

[Matilah kau]
Matilah kau di dalam hatiku
Bawa pergi saja dirimu
Sampai ke dasar lautan
Matilah kau bersama cintaku
Banyak berharaplah dirimu
Semoga dapat bahagia ooh




suara lu memang power la bro.



٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...