Visitor

29.12.12

pengantin hujung tahun

ini mungkin entry terakhir aku tulis...
untuk tahun ini.aku terberhenti sebab telan air liur tadi.jangan la cepat sangat bergembira.

biasa kalau rancangan tv diorang suka sorot balik apa yang diorang show on untuk tahun tu.tapi aku takkan nak sorot balik apa yang tulis?hah.gila aku nak pikir balik apa yang tulis.tak rajin aih aku nak sorot satu-satu.bukan korang nak bayar aku pun.dah tu kenapa ko ni merepek sangat dd.agak-agakla kalau umur dah menginjak ni.hoi.bencinya.merepek sangat ni.merepek.



cerita hujung tahun ni adalah : sepupu aku kawen di Jengka 25 pada 29/12/2012.
dia ni sepupu belah mak aku.bapak dia adik mak aku.dia dah selamat nikah dah pun kat kedah aritu.so,kali ni merupakan majlis menyambut menantu.kemain ayat buku skrap.

teruk sangat dah grammar aku ni.maka azam aku taun depan : Perbaiki ayat menulis blog!KAHKAHKAHKAH.


selamat pengantin baru fizri.
belakang adalah adik-adik beliau.eh.tak cukup sorang lagi tu.
dan yang hujung tu adalah anak sedara pupu mereka.sama besar je kan?

ehsan dari fb ayeek.sori la takcam mana satu awak dalam gambar ni.
muka sama lagi dengan pojan!..hahaha -- nama pun kembar!




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

28.12.12

The Verve - The Drugs Don't Work




All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

And I hope you're thinking of me
As you lay down on your side
Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

But I know I'm on a losing streak
'Cause I passed down my old street
And if you wanna show, then just let me know
And I'll sing in your ear again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

'Cause baby, ooh, if heaven calls, I'm coming, too
Just like you said, you leave my life, I'm better off dead

All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

'Cause baby, ooh, if heaven calls, I'm coming, too
Just like you said, you leave my life, I'm better off dead

But if you wanna show, just let me know
And I'll sing in your ear again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

Yeah, I know I'll see your face again
Yeah, I know I'll see your face again
Yeah, I know I'll see your face again
Yeah, I know I'll see your face again

I'm never going down, I'm never coming down
No more, no more, no more, no more, no more
I'm never coming down, I'm never going down
No more, no more, no more, no more, no more
I'm never going down, I'm never coming down
No more, no more, no more, no more, no more
I'm never coming down, I'm never going down
No more, no more, no more, no more, no more


richard ashcroft.
ilebiu.

one of my favo song.
-- ever!





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

27.12.12

kegilaan #15 : shawl kuning!

sebelum ni,aku pernah buat entry pasal favorite shawl.sila kaji semula ye.BACA!


hari ni,aku sangat caca marba.seperti yang aku upload di instagram,aku dapat saksikan fesyen yang agak ke-makcik-an di mata aku.tapi ramai pulak yang memuji.sungguh ni.aku tak tipu pun.

lepas tu tetibe aku terperasan yang aku sangat cantik bila pakai tudung kuning ni.BAHAHAH!
tolong pengsan baca statement penuh perasaan aku tu.serious shit!

bukan shit sebab aku perasan lawa tapi baru aku perasan rupanya aku ni teruk sungguh perangai sebab asek pakai shawl KUNING ni setiap masa.dah hampir lunyai dah pun.tapi gigih sangat nampaknya pakai tudung ni.

mari kita saksikan bersama-sama.betapa kerapnya aku pakai shawl ini.


hari ini.


hari raya dulu.


hari itu.


hari itu.


hari itu.


dan hari itu.



betapa dasatnya penangan shawl kuning ini.lunyai.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

26.12.12

kuantan banjir!

Bandar Kuantan banjir!

setiap ceruk bandar air naik.kebetulan hari tu encek ejang keluar pergi Yayasan Pahang bawak adik dia.ceritanya 2 jam kereta jammed di Batu 3 sebab Tanah Putih naik air.lama jugak berlangsung di situ,last-last jalan tutup.

sesiapa yang bekerja area bandar hari Isnin hari tu memang jadi reporter bertauliah la.mula-mula aku dapat tau area CIMB Megamall naik air.tu pun berkat ehsan dari instagram.tak lama tu berdoyon masuk gambar hapdet bersama via fb,whatsapp,instagram..fuh.memang dasat.

alhamdulillah rumah mak tak teruk macam dulu-dulu.tak tahu la lepas ni kan.tapi air banjir yang sikit tu la yang kemain lagi anak-anak aku suka sangat.first time dapat main air.

hujan non-stop dari malam tu.
nasib tak datang sekali dengan air pasang.

mangsa banjir.AHAHAHAHA.
aku baru je pakaikan sweater kat bebudak ni.
amikkan gambar.lepas tu masa aku mandikan hasya,lepas tu 
pelik kenapa rumah mak senyap sunyi.
"mana budak mak?"
mak pun jawab -- "tuuuuu"

ye.mereka sedang berseronok main air hujan plus air banjir.
sebab jarang sekali dapat peluang gini,aku biarkan saja.
ghasakkk...



see.see.
sampai posing lentik abang rifdi ni.


main sampan abah pulak.

kesian budak ini.

semua dah naik.tidur.



harapnya air tinggi macam ni jela.dulu-dulu air sampai masuk rumah.tak sanggupla dengar air naik lagi.kesian kat mak abah yang berdua beromantik kat rumah tu nak punggah barang bagai.semoga semuanya baik-baik sahaja.

BANJIR 2009 dulu.




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...