Visitor

23.1.13

instagram #2

nak dekat seminggu dah aku tinggalkan dunia instagram.
memang mencabar.

kalau tidak,hari-hari aku upload gambar.sehari pulak nak dekat 7-8 gambar aku up.agak-agak kering idea aku ambik gambar sendiri #edisipecahcermin.aku sesangat addicted dengan instagram!




jadi bila aku dah tak usik instagram,maka aku tak usik la tab.
bila tak usik tab,maka bateri pun tak la asek flat je.
maka bila balik rumah,rifdi dapat main game takpayah tunggu kena charge dulu.

aku nak tengok.selama mana aku mampu bertahan tanpa insta.
nak tengok.





motif : boring!aku tengah join kursus ketrampilan diri ni.wahaha.





٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

22.1.13

hasya #5 : 1 YEAR OLD!

birthday hasya adalah jatuh pada hari sabtu hari tu.19 januari.lepas attend kenduri kawen anak buah encek ejang,abahnya membawak anak-anaknya ke kedai kek.ikutkan dia nak pergi Secret Recipe tapi aku cakap takpayah la sebab kita je yang makan.beli yang biasa jela.last year beli untuk rifdi & haifa pun beli kat bakery biasa juga.sangat sedap weh chocolate moist dia.siapa-siapa yang duduk area Jerantut boleh try Dania Bakery,area Wisma Firdaus.confirm bakery halal hakmilik bumiputera.ewah.kemain promote.macam dapat 70% diskaun.


dipendekkan cerita yang sebenarnya tuan blog malas nak menaip pepanjang,jadi anak beranak ni lepas pilih kek terus balik rumah la.tak bersalah terus celebrate birthday si kecik tu.aku pun dengan tak cabut-cabut tudung.semangat nak bergambar.wahahaha.

tak hagak-hagak buat muka giteww

happy birthday adik!

pose manja abang kakak

hey hasya!

kek sponge


chaotic kiddos dan abah

duduk tak diam.
amik kau!

gigi pun dah banyak.
4 atas 4 bawah.








seronok sangat abang dengan kakak

chakkk


ibu perkasa dan anak perkasa


dan sebagai hadiah,hasya dapat ini.


katak o katak




٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...