Visitor

6.6.13

salmon

baru-baru ni aku mengalami kadar terlalu terliur dengan ikan salmon.

aku taktau datang dari mana nikmat terliurkan ikan salmon tu.mungkin dari sumber-sumber teknologi terkini iaitu di instagram.ya.kebanyakkan orang yang aku follow terdiri dari mereka yang mengalami masalah mental.err..maksudnya mereka yang suka upload gambar makanan seperti aku.

kalau 10% dari orang yang aku following tu upload gambar ikan salmon.sebagai contoh :









mangsa google


cukup.

aku taktau nak carik ikan salmon ni celah mana.aku terliur sangat dah ni.
pcap.pcap.pcap.bunyi airliur gua.


sila LIKE sekarang!

5.6.13

weekend #10

banyak aku nak story pasal minggu ni.banyak sampai kena buat list.dan hasilnya ini la ringkasan aktiviti mingguan.

1. jumaat hari tu mak abah aku semua pergi kl sbb abang aku nak bertunang.so,sabtu tu selamat dah majlis pertunangan abang aku dengan tunangnya yang berusia 21 tahun.

2. jumaat malam tu,kebiasaan aku dengan ejang layan raja lawak.tapi malam tu kitorang layan final Versus 2.sumpah best.aku suka Oh Chentaku sebenarnya.bagi aku diorang kreatif.tapi kyoto protocol juga mencuri perhatian aku.undian malam tu menyebelahi Manifesto yang mana vokalis dia tomok.aku dapat rasakan undian sebenarnya lebih kepada tomok sebab fans dia ramai dari kategori awek-awek.haha.


3. malam minggu.ada Con Air di FMX.aku like, "hello!jangan alih channel lain boleh tak bang?".kukuh aku duduk kat sofa dan melekat sampai habis.1997 punya cerita beb,mesti la favorite.hero adalah nicholas cage & john cusack tapi aku lebih sukakan watak Cyrus the Virus.si hensem botak tapi jahat.hahah.abis Con Air layan pulak the Rock.masih lagi nicholas cage tapi dengan sean connery.alih pulak channel lain,ada lagi John Cusack.arghhh.aku pening ke hape ni?

abang botak!

4. apa lagi?apa lagi?

5. hahah.okay takde apa.yang lain semua aktiviti berfaedah bersama family.haha.



sila LIKE sekarang!

3.6.13

Mum's Pure Love



haaa.cantik tak header facebook titewww?

ok.siapa taktau,facebook ada something yang menarik.




ha.emak-emak yang feeling nak free facebook cover design cantik macam i punya yang atas tu,boleh la klik sini :



lepas tu follow je instruction sampai siap cover design.



dia bagi 4 pilihan template.semua comel-comel sampai taktau nak tangkap yang mana.last-last pilih yang ada rama-rama sebab feel wangi kan.



dah masukkan gambar nanti,sila tulis caption paling best.
lepas siap nanti, dia mintak korang penuhkan details ni pulak.



dan invite pulak sahabat handai yang ada dalam contact fb untuk join the app.tak rugi kan?
sambil join sambil buat amal jariah.


ha.best tak?best tak?

ohye.don't worry okay sebab kita tak payah beli apa-apa pun untuk join app ni ye.just join,having fun dan buat amal.winners will be awarded based on the number of friends who end up as users for the apps ye.jadi invite la kawan-kawan yang dipercayai rajin mencuba app ni.hahaha.

actually i don't care.i suka sebab feel cover design dia sangat cantik.dan sangat motherly loves.oh.boleh gitu??

ok para ibu.cepat join sebelum tamat tempoh.sampai 9 June 2013 sahaja.
klik sini ye kalau nak cuba.




sila LIKE sekarang!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...