Visitor

19.10.13

aidiladha 1434H

lepas raya haji aritu,balik ofis terus rasa tepu.

elektrik takde,jadi internet terus down!dari rabu sampai jumaat lak tu.perghhhh. aku dah naik opis jkr khamis tu.direct report ke boss elektrik tapi sampai sudah takde lagi yang datang tengok.sibuk beraya lagi kot.sabar jelah dulu.takde letrik je punnnnnn..

sebab nak berblogging pun kena pakai tab,maka dengan rendah hati aku tayang gambar hari raya jela.tu pun sikit je gambarnya punnn.aku rasa banyak gambar makanan je.hahahapuiiiiii...














eh.basikal pun terjebak?

14.10.13

kegilaan#17

lama gila kot tak buat entry berupa macam ni. bulan lepas punya tahap shopperholic ada berada di aras tinggi.memang tahap di luar kawalan. perghhh...

 dimulakan dengan ini.




murah je beb.sebab tu mampu beli dua barang.dua ni pun harga under rm100 lagi.kakakakaka..

pastu masa tengok ejang main bola tampar,bleh plak ada wife org jkr ni bawak baju dengan skirt untuk dijual.haihhh..bleh bayar dua kali plak tu.*nanges*.aku dah terpikat kat satu skirt.tapi sebab aku nak blouse,aku beli la ni.tapi bayar habis la,bukan mahal sangat pun.rm35 je.melampau la nak bayar dua kali.kofkofkof.

aku amik size xl.malas nak pikir panjang.besar pun takpe.jangan sendat.

seterusnya masa aku gi kuantan bayar ptptn tu.round ecm pastu nampak target depan mata.yaaa..aku nakkan ini sebenarnya.

lama gila tak bau vanilla.so,kita ambik bau bau lama yang mampu memberikan memori indah.*nanges lagi*

jalan jalan recce baju,last last jatuh cinta dengan baju ni.


actually aku nak baju lain,tapi bila pakai yang aku nak tu nampak macam buruk gila kott.hahaha.ok,yang ni harga around rm50.beli kat Brand Outlet.

pastu entah camne,opismet sorang ni nak gi giant.aku plak dah terbayang bayang kot skirt yang aku recce bulan ramadhan lepas.hah.gila punya tahan perasaan kan?ok.sampai je giant,member beli seluar,terus aku ajak gi kedai skirt tu.tak mahal pun.rm35 je.rugi tak beli ye tuan tuan dan puan puan.


haaa.itu la kisahnya seorang shopperholic yang tegar.bulan ni dah la gaji awal.aku beli plak belvya.kakakakak...mode verangan nak kurus sedang on ni. kakakakkaka...

13.10.13

mimpi suami & mimpi isteri

rupanya berbeza penerimaan suami dan isteri bila mimpikan perkara yang lebih kurang sama.seperti contoh.


satu hari di dalam kereta menuju ke pejabat.


suami : (dengan nada gembira) abang mimpi best malam tadi.

isteri : mimpi apa?

suami : abang mimpi semua makwe makwe lama abang datang ajak kawin.perghhh.best gila.

isteri : best??? abang tau tak,minggu lepas sayang mimpi 'tottt' (nama dirahsiakan) datang ajak kawin jugak.kesnya bini dia mengaku dia letak ubat guna guna dalam air nescafe 'tottt' (lawak okay time ni). 'tottt' sedar lepas tu terus carik sayang ajak kawin tau!

suami : seronokla awak.

isteri : seronok?? takde maknanya.sayang bangun tu rasa bersalah sangat kat abang.seminggu sayang jiwa kacau.susah hati.

suami : hek eleh.over.

isteri : huh.dia lagi over.



*nampak tak?
berbeza gila penerimaan mimpi camtu bagi seorang suami dan seorang isteri.tskkk. -_-"


p/s : mimpi mainan tido.lain kali nak tido,basuh kaki dengan apa yang patut dulu.muahahaha.

p/s/s : eh.jangan pikir bukan bukan pulak ye pasal mimpi ni.mimpikan mainan tido.setan memang suka kacau anak adam.nak nak bab porak perandakan rumahtangga orang.ingat tu.





sila LIKE sekarang!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...