Visitor

29.11.13

hasya #7

budak ni tahun depan baru genap 2 tahun.

tapi dia punya otai memang tahap kalahkan abang dengan kakak.kalau abang tu,dia ketuk ketukkan je kepala tu.kalau up gambar kat instagram dengan fb,dia memang yang selalu dapat sambutan hangat.





fokus pada hasya



28.11.13

rifdi #51 : happy 5th birthday


28-11-2008.
dari 10pagi sampai 10malam ibu dalam labour room, menanti detik kelahiran pertama.bagaimana sakitnya?bagaimana rasanya? 
dan lahirnya putera ini,membuatkan ibu rasa ok,ibu tak serik untuk bersalin lagi.

Happy Birthday yang ke5, Norhaflan Rifdi.abang jadilah anak yang soleh,sentiasa mendengar kata,yang penyayang,yang bijaksana,dan yang adil setiap masa.ibu tak pernah berhenti sayangkan abang. 

26.11.13

haifa #27 : celebrating 3rd birthday

dua minggu dah birthday haifa.tapi aku langsung tak up entry pasal dia.
kau kejam ibu.kau kejammm.

aku taklah celebrate beria sebab abah dia pun takde.aku belikan kek 3 slices,tu pun baru rm7.50.
pastu tambah la candle,bagi feel sikit.dan beli belon,untuk memeriahkan majlis.muahaha.entahlah, itupun aku rasa bebudak ni dah suka sangat.rifdi yang mula mula marah sangat aku tak belikan kek untuk haifa tu pun boleh teruja sekali.

jadi lahhh.

muka teruja

kek simple gila kot

tu pun dah suka sangat bebudak ni
err..abaikan background.

teruja sangat lagi

yang ni pun sama teruja

abang lagi laaa teruja





over mak kau

nak saksikan keterujaan haifa,boleh la korang tengok sini.
macam biasa,ibu lagi over.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...