Visitor

21.2.14

love you to the moon and back

hari semalam birthday boy langsung tak diberikan sebarang sambutan birthday.aku sibuk mengecat office di sebelah pagi dan petang sibuk meeting pulak.dahla hujung bulan.sengkek gini nak beli kek rm15 pun kena pikir 50 kali.kahkahkah.

kesian birthday boy.hadiah lagi la jauh sekali.kena tunggu nextweek la.baru meriah.

eh.siapa birthday boy? hahaha.

okay.semalam was my suami's birthday!

happy birthday abang! -- semoga sentiasa dimurahkan rezeki,diberkati kehidupan dunia dan akhirat dan dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang hayat. juga semoga bahagia di samping isteri dan anak anak yang tercinta.dalam erti kata lain,semoga bahagia dengan kitorang yang banyak ragam ni.hahah.

you're my everything.eceh.terjiwang pulak.



19.2.14

Joseph Gordon-Levitt

taktau kenapa sejak dua menjak ni kalau tengok movie mesti terperasan mamat ni.

first time tengok dia berlakon adalah filem 50-50.dalam cerita ni dia seorang pengidap penyakit kanser.dan jatuh cinta dengan doktor kaunseling dia.masa dia botak akibat chemotheraphy tu,aku rasa dia comel gila bila senyum.mata dia tersenyum jugak.sweet.


auwww.

lepas tu cerita seterusnya aku tengok Dark Night Rises.eh.mamat comel ni ada lagi.kali ni dia jadi polis.lepas tu,tetibe jadi Robin.tetibe i is suka lagi.



ah..auwwww.eh.eh.over sangat.

ok.lepas tu ejang pergi pulak record filem Premium Rush.tengok rupanya ehh..si comel ni berlakon.
ala tomey tomey.terus lagi suka.kiyut gila tengok dia kayuh basikal.rasa nak join.masa dia jatuh basikal tu rasa macam ala..nak tolong angkat awak boleh?eh.



lepas tu,bebaru ni lagi.ejang record pulak filem Lincoln.aku memula tak layan lagi.sekali ejang panggil,
"yang.tengok ni.."..

ala.ada jugak dia ni.watak sebagai Robert Todd Lincoln (Bob), anak kepada Abraham Lincoln.alamakkk..sukanya dia ni.ejang pun tau je aku suka kat mamat ni.hahah.



rupanya banyak lagi cerita yang dia berlakon okay.lepas ni kena download semua cerita yang dia berlakon pulak.miauuu..hahahaha.dan kelmarin adalah birthday beliau yang ke33.ala comel.happy belated birthday.haha.kemain kan aku?

dan lepas tu terus suka dia.hah.abis la ashton kutcher aku nak campak mana lepas ni.hahah.





All About Joseph Gordon-Levitt

Wordless Wednesday #71




takde motif.
source : 9Gag

18.2.14

cheese cake leleh

duduk area jerantut?
teringin nak hadap cheese cake leleh yang super sedap?
rasa tak over manis sampai tahap potong kaki?





best kan?

korang boleh hubungi terus Puan Zila Ismail di :

facebook : Zila Ismail
instagram : nazilah_ismail



alamak.terliur balik.kena repeat order ni.haha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...