Visitor

7.3.14

THE CHRONOLOGY OH HANEZ SURAYA, ROMIE & LIYANA MANAN

trending nowadays adalah #hanezsuraya.

heheh.

memang takbleh lawan dia sekarang.aku nak komen lelebih pun takbleh sebab ... ah.adalah sebab dia.pendek kata,kalau dah terkena kat family kita,ko akan jadi macam aku.taktau nak cakap apa.

cuma aku mampu nyatakan di sini, hanez ni agak bodoh sebab menafikan dan menipu.aku rasa kalau dia mengaku je segala kesalahan dia, pastu dia kwen dengan romie pastu romie ceraikan liyana dengan baik, aku rasa malaysia akan aman damai.

tapi komen terpaling epik dan legend bagi aku adalah komen dari redmummy.haha.
menangis la hanez kalau ko baca.hahaha.

sumber semua dari blog redmummy

nak baca KOMEN lagi panas,boleh kepochi ke sini :




ok?
eh.terkepochi plak ai di hari jumaat begini.kahkahkah.

5.3.14

Philips Avent Mummy's Contest

ha.kali ni mak masuk contest lagi.

jangan lupa vote ye.mak nak hadiah best best.hahaha.kemain wish.



siapa nak vote,boleh klik kat sini :

PHILIPS AVENT'S MUMMY CONTEST

jumpa nama HASNIDAR BINTI JAAFAR boleh klik laju laju untuk vote.please.mana tau rezeki anak anak aku.tak pernah merasa brand Avent ni hah.

stress

betapa teringinnya aku nak kurus.

ye.kau ingat aku bahagia sangat tengok lemak lemak bertempiaran kat tepi tepi ni?
ingat aku bahagia sangat bila tengok baju kurung semua sendat kat perut,pinggang dan bontot?
ingat aku bahagia tengok rupanya baju kerja dah takde?dah sendat?dah tak muat?

jangan bagi iklan kuruskan badan pulak kat sini.nanti aku block!

aku suka baca baca cerita dari kevin zahri.dan pengikut-pengikutnya.banyakkan bersenam pesan beliau.makan nasik segenggam.banyakkan minum air suam.

eh.aku dulu pernah je berjogging dalam satu minggu.setiap pagi.masa tu kebetulan aku langsung takbleh blah dengan nasik.so,sebulan pulak aku tak sentuh nasik.masa tu aku rasa macam fresh.badan ringan.ada kawan kata badan aku nampak susut sikit.bahagia.walaupun berat tak turun.biasalah.janji fat burning.

sekali,kasut jogging koyak.pastu after sebulan tak makan nasik,aku pergi kenduri cousin dan aku makan nasik.lepas tu terus aku hadap nasik.3 times everyday.kau nampak tak apa jadi dengan aku sekarang?

orang cakap aku normal.sesuai dengan ketinggian.nobody knows aku dah rasa nafas aku ada ciput je untuk sehari.orang taktau aku dah obesiti lebih 14.4kg.orang taktau betapa emosinya aku bila tengok baju sendat,kain tak boleh pin.

nobody knows!

nak carik masa untuk exercise pun aku rasa macam dah takde.mujur aku ni kategori housewife yang rajin.aku sibuk dengan kerja rumah je.kalau aku bangsa pemalas,duduk selepek tengok tv..aku rasa mungkin aku boleh cecah 100kg.

aku taknak cuba any product sebab bagi aku effect bila terstop sangatlah berisiko.
dan,pandangan aku kalau aku pregnant,dan berpantang semula in sha Allah aku boleh dapatkan balik berat asal.tapi bila aku nak pregnant ni?



baru ni baca blog nerdy nadea aku jumpa ini.




macam best je.aku nak usahakan.terutamanya perut!
arghhh.stress tau.

4.3.14

_the laundry

{iklan ini tak dibayar ye.saje suka suka}

lama gila tak shopping online.teringin beb.tapi tu la kan.sebab aku ni datang dari golongan pertengahan,bab membeli secara membabi buta ni kena pikir 45ribu kali seminit.

sebab kalau beli,nanti hujung bulan mesti ada perasaan "ala.sengkek.kalau aku tau aku tak beli .... aritu"..

hah.susah kan?..jadi senang cerita aku tengok je gambar kat instagram atau facebook.tenung lama lama sampai aku naik sakit hati.nanti aku lupa terus boleh guna duit tadi untuk makan.sekian la cerita bab online shopping.bapak la kedekutnya dd ni kan?semua nak berkira.eh.bukan kedekut tau,berjimat.

tempat terpaling sedang aku usha sampai meleleh air liur sekarang ni adalah ini :





seluar shark ni sangat buat aku nak.nak.nakkkkkk.nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

takde ke follower i yang nak sponsor?ewah.retis sangat la i ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...