Visitor

25.4.14

Mr. DIY Jerantut

semalam aku buat lawatan ke Mr. D.I.Y.

heh.kedai baru bukak kat jerantut.dah tentu la teruja.aku pernah pergi D.I.Y. Mentakab.memang boleh tahan la lupa diri.so,kali ni sebab lone ranger,aku nak cuba lupa diri lagi sekali.

table mart omey omey

sekeping 80sen.next time aku datang aku akan pastikan..BELI!

cutting board pun omey omey angat ni

bakul colourful

cute betul senduk ni.aku sabarkan je.

storage box bawah tu lawa betul


aku memang carik menda alah ni pun
nanti kau.aku beli.


storage box pun comey



bakul ni comellllllllllllllllll

sewing set pun ada

aku suka ni :)

mula la geram tengok barang barang gini


mainan pun ada


sampai setengah jam aku ronda dalam ni.memang penuh dengan keterujaan la.sempatla aku beli barang seketoi dua.

mangkuk kecik untuk 3 beradik tu dan span korea


baru habis rm7.50.haha.

24.4.14

makeup untuk cikputeh

cik puteh banyak berjasa pada aku.aku nak sangat bagi sesuatu yang istimewa.atau belai dia dengan sesuatu yang istimewa.

contoh mandikan dia tiap minggu ke.atau gilap dia.atau sedut dalaman dia dengan penuh kasih sayang.setiap minggu.atau..belikan dia aksesori baru?

tapi susahnya lahaiii.mesti dia diabaikan.nak nak hujung minggu.pelik aku macam mana orang lain boleh jaga setiap masa hah?

paling aku pernah ubah dia pun masa mula mula dapat dia.biasalah.teruja.



classic

urban (konon)

dari cassette player kepada yang dah boleh masuk USB.untunglah.save lagu banyak banyak lepas tu tadah ajela telinga siapa yang naik cikputeh.

ada saving lagi sikit, aku tukarkan pulak kasut baru.cari yang lebih kacak.

to be or not to be is not a question
- kata aku dalam instagram

kasi kasut besar sikit.barulah ganaih baq hang.


lagi,aku kasi hias sama dalaman dia.tak mewah mana.sekadar letak monyet sekor bersama perfume untuk wangian dalaman.

paul frank si penjaga glade


itu je yang aku mampu buat so far.
tunggu wallet penuh,aku nak mekap lagi cikputeh ni tau.tunggu.

23.4.14

Starsailor - Lullaby

suami gua outstation 2 hari ni.nak balik tengahari pun malas.layan youtube dan yeahh.lagu ini.lagu yang merdu (pada aku).oh emm jiiii..nak tido pulakkk rasa.




Get back on your feet again 
So insincere 
Quiet American 
I held you so dear

Get back on your feet again 
I'm so into you 
We met in a cinema 
You fell from my view

Lullaby 
Stop twisting my words tonight 
If you get high on life 
Don't leave me behind

Get back on your feet again 
Nothing to say 
Some of your weaker friends 
Get in my away

Get back on your feet again 
You always seem down 
Some of your weaker friends 
Don't want you around

Lullaby 
Stop twisting my words tonight 
If you get high on life 
Don't leave me behind

Lullaby 
You live in my ruined mind 
Make light of all my fears 
And lead me from here

Get back on your feet again 
So insincere 
Quiet American 
I held you so dear 
Get back on your feet again 
Nothing to say 
We met in a cinema 
You got in my way

Lullaby 
Stop twisting my words tonight 
If you get high on life 
Don't leave me behind

Lullaby 
You live in my ruined mind 
Make light of all my fears 
And lead me from here



21.4.14

weekend #15 : piknik

balik kuantan baru ni sebab sepupu ejang merangkap kawan aku kawen.so,sabtu tu ke kenduri la kita.

pulak tu,time tu adik aku ada balik.

jumaat.dhiya nangis nak jugak balik umah atok sebab
tau sepupu dia ada kat rumah.haha


dan sebab ramai ni jugak,ahad tu kitorang pergi piknik di Pantai Sepat.siap bawak bekal nasi lemak mak dengan kak ina masak.plus teh o.auww..ohsem sangat.

yang klakar sebab pagi tu abah kata,takpayah la nak piknik.makan nasi lemak kat rumah je.tapi hasil pujukan cucu dia,rupanya sampai ke pantai abah orang pertama turun ke pantai.mandi.bahaha.comel sangat abah gua ni.

jangan memain,siap ada khemah.haha.


eh.lily maryam.



korek lubang.eh?









"ateh nak balik dah.see you soon maryam.."
eh.nangis pulak dia.sedih ek?haha

jom terbang.baiii.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...