Visitor

18.7.14

17.7.14

serbuk kuah kacang instant 2


alhamdulillah.
kuah kacang kakdd habis.licin.tinggal stock kat orang orang yang nak COD kat kuantan je.

terima kasih yang order.
insha Allah.lepas raya pulak.


yang benar,
kakdd the saudagar.

16.7.14

Serbuk Kuah Kacang Instant


ada yang pernah dengar tak kuah kacang instant?
tak kenal?

ha.meh sini aku kenalkan.



nak guna ni senang je.


1. Campurkan serbuk kacang instant dengan air suam mengikut citarasa
2. Masak campuran tersebut sehingga kuah pekat
3. Untuk lebih wangi, ketuk serai dan masukkan dalam campuran kuah kacang tersebut.
4. Siap dihidang


tengok.senang, pantas dan sedap.
nak makan untuk berbuka je pun boleh masak sikit je.tak payah nak goreng kacang, tumbuk tumbuk bagai.





sebelum ni, aku jual yang 1kg RM35 je.
tapi sekarang aku dah jual dalam pelbagai sukatan :

250g : RM10
500g : RM20


harga tak termasuk pos ye.so,siapa berkenan, jatuh cinta, nak try test..
boleh teruswhatsapp/wechat aku jelah sebelum stok habis.

011-1945 6775
ddjaafar

cepat.cepat.dah habis nanti taraguna juga.sebab tengah hot selling ni.
maklum la,nak raya.



pos masih berjalan dan akan tutup sebelum 22hb Julai 2014 ni.cepat.cepat.



#sayajual
#sayajualkuahkacang
#kuahkacangsegera
#kuahkacanginstant 
#kuahkacangsaya 
#beraya 
#hariraya 
#hashtagwin

14.7.14

fast food urban legends



tepuk dada kuat kuat.
tanya selera ada lagi tak?

note to myself yang memang suka makan fast food.

sumber : sini

World Cup 2014 : Germany 1 - Argentina 0


aku dah jangka (nada serius dan tangan mengurut ngurut dagu).


dan aku setuju bila ada yang kata German menang kerana satu team.
betul.


mati lahhh.
memang seminggu aku taknak tukar cover photo ni lagi.

miahahahahaha.


herzlichen Glückwunsch und viel Glück,
Germany.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...