Visitor

5.3.15

kenapa aku suka pakai pashmina?

Pashmina is a type of fine cashmere wool. The textiles made from it were first woven in India.[1][2] The name comes fromPersianپشمینه‎ / pašmina, meaning "made from wool".[2] The wool comes from changthangi or Pashmina goat, which is a special breed of goat indigenous to high altitudes of the Himalayas in IndiaNepal and Pakistan. Pashmina shawls are hand spunwoven and embroidered in Nepal and Kashmir, and made from fine cashmere fibre.[1][3]






hah. kenapa aku suka?

1. Kain tak jarang. bebas nak pakai camne.



2. Kain berat tapi selesa. So bila angin kencang bertiup pun tudung ko tak bergerak mana. maknanya takde la ko tertarik tarik tudung kat dada, kat belakang sebab nak cover aurat.



3. Besar dan lebar. tudung tak singkat.



4. Paling best, sebab senang bentuk, dan tak payah iron.









*sedikit gambar dari koleksi sendiri.

bahaha. entry takde motif melainkan koya secara solo. maafkan saya.

4.3.15

DIY Landskap & Architecture

share : facebook


kalau la aku ada masa lapang, rumah ada ruang, lepas tu buat takyah bincang dengan ejang!
hahaha.

itu pun kalau rajin.







3.3.15

Oscar 2015 Opening

kelas betul opening Oscar 2015 ni.

Neil Patrick Harris - Anna Kendricks - Jake Black



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...