Visitor

30.4.15

Noh Salleh - Angin Kencang




Dalam silauan cahya membatas pandangan mata
Namun jelas ku lihat kamu
Biarpun ku sedar kau kian jauh
Tinggalkan aku yang rapuh

Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu ku rindui kamu

Apa yang ku fikirkan inilah penyiksaan biarpun beribu tahun
Dan namun kau sentiasa dihatiku menuai senyuman mu

Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu ku merindui kamu

Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu

Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu
Ku merindui kamu (3x)




hai. sori la noh. gua baru nak gila lagu kau. miahahaha.

28.4.15

Kursus di Ancasa Royale Hotel

zaman update blog setiap hari telah lama berlalu.

*krikk krikkk krikkk*




ok. sebab dah lama peram entry ni, arini aku gigih jugak update pasal aku pernah pergi kursus di Ancasa Royale Hotel, Pekan. ok, padahal gi kursus bulan March lepas ek. hahah.

yang bestnya sebab hotel ni hotel baru dan bertaraf 4 bintang. maka, rakyat marhaen macam aku ni bila masuk je confirm lah teruja. ni second time aku masuk hotel ni. first time masa ada dinner dengan mantan dato' pengarah. tapi masa tu just dinner je. kali ni lain machammm sket sebab dapat tidur 2 malam. hah. best best best.

masuk lift pun dah kantoi tak reti. masuk bilik apatah lagi. semua kena pakai kad.


canggih sangattt

masuk bilik semua port aku snap. takde yang miss. kata teruja.






pintu almari tu kat belakang pun boleh buka dari toilet. if tertinggal baju ke,
boleh seluk je dari toilet. tapi jangan ngintai orang dalam toilet pulak ek.
hehe.

itu yang dalam bilik. yang dekat luar, view dari dalam bilik pulak :





lawa gila. ok, sebab sibuk sangat berkursus pagi petang malam 3 hari 2 malam, so hari last baru berpeluang turun bawah amik angin.










acah acah terjun kolam nampakkk




orang blakang buat percubaan nak photobomb ke?

terimalah.. hai!


berminat nak pergi ke?
nah.




Ancasa Royale Pekan, Pahang

No 2670, Jalan Pekan - Kuantan. Pahang, Pekan, 26600, Malaysia.
+609-424 6600
+609-424 6700

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...