Visitor

28.5.15

Kurt Cobain: Montage of Heck (Official Trailer)





Great movie, never focusing on death, but on life. And his was really interesting.



miss you.

25.5.15

Upside Down House Melaka

alang alang dah ke Melaka kan, masa balik dari Team Building tu terus aku and the gang carik rumah ni. nak gi Sabah kena naik flight, so dapat masuk rumah terbalik kat Melaka pun i is so happy tau.

sampai jugak setelah letih menapak sambil bukak waze. haha.

gambar bukti

masuk RM15 seorang untuk orang dewasa. bila masuk mak aihhh..ramai gila. nak bergambar pun kena ikut turn. tempat agak sempit so aku syorkan kalau sesapa nak pergi tu, pergilah weekdays.

ada gambar untuk rujukan korang nak bergaya macam mana dalam tu. tak lupa jugak, ada adik adik profesional yang guide dalam tu. agak sesak taktau nak snap dari sudut mana, boleh je suruh adik adik tu tolong snapkan. pandai pandai korangla nak buat memek muka atau reaksi macam mana.

aku macam biasa la. over.









awek batman memang camni


power tak aku dalam bilik tidur? eh.




haii..tengah berak ek?



tempat dia bangunan area Taming Sari, betul betul depan Hotel D'Costa. pepandai la carik kat situ.


ni facebook dia : Upside Down House
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...