Visitor

30.7.15

SHRAMZB 2015 (ii)

hari ni dah pun raya ke 14. lagu raya pun boleh lagi main kat radio sampai esok.
jadi sebab lama dah berlalu, aku pun rasa tak sabar nak up gambar raya. eceh.

nak cerita jadual raya beraya rumah sape rumah sape pun malas. sebab rutin kot. pagi umah mak aku, pastu siap bersalam salam dengan fotoshoot, terus pegi rumah ejang. sebab dah 7 taun rutin macam tu je, jadi aku terus share pictures jela. eh? speaking pulak.




tukang ngejas












ok. dah settle kat rumah aktok kita beraya rumah aki pulak.




petang tu beraya belah kampung ejang. so, lainla daripada kebiasaan. kitorang pergi cherok paloh.

cousin hasya. nama dia naeila. muka macam lara alana.

dah sampai senja, siap minum air kelapa fresh, baru balik rumah. ingatkan nak balik rumah mak aku, skali ayah ejang nak belanja kfc sebab rifdi mengamuk nak makan. so, balik la umah permatang badak dulu. dah malam baru balik rumah mak. tu pun lepas makcik aku beraya satu family dia baru aku sampai. heh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...