Visitor

31.12.15

goodbye 2015

last day 2015.

tak banyak yang aku harapkan untuk 2016. cuma aku harapkan 2016 akan jadi lebih baik dari 2015, dan aku mengharapkan 2016 aku berlalu dengan penuh kebaikan. insha Allah. selain tu jugak, aku harap 2016 ni aku boleh berpantang bersama baby dengan jayanya. hahaha.

sebelum menginjakkan kaki ke tahun baru, kita cuci mata sikit dengan aktiviti anak beranak aku masa cuti seminggu sebelum menjelang tahun baru. bercuti di kuantan ajela. tak ke mana pun. semua demam pulak tu.

 
view dari laman belakang rumah mak










gambar lepas tengok Star Wars. (sempat lagi dalam demam tu)


from instagram


from facebook



goodbye 2015.
welcome 2016.






sakit hati

lama aku hibernate. ceh, padahal balik kuantan bercuti so takde chance nak update blog sebenarnya. haha.

so hari ni masuk office duduk depan pc, macam macam menda aku nak tulis tapi dari sejam lepas kejap tulis, jap delete, ntah apahal aku ni ntah. sudahnya pening sendiri sebab takde isu besar pun nak tulis.

ohye. sebenarnya aku nak bagitau satu perkara penting ni. 

aku sebenarnya nak mintak maaf pada kawan kawan yang rajin drop comment di setiap post. actually i tak dapat reply tau. taktau kenapa bila klik nak komen semula asyik pop up, lepas tu keluar la iklan judi, iklan wanita tak pakai baju. eh. kenapa. i taktau menahu pun. i'm innocent.

dahla tak boleh reply comment korang, nak comment kat blog orang pun tak boleh.
eh. sakit pulak hati kita ni. so, pada yang tetibe sentap cakap "eh sombong betul ko ni dd ek taknak kawan ngan orang ke hape" tu..maafkan la i.

i cuba perbaiki balik setting apa yang berkenaan kat pc ni. kecewa betul.
dahla pagi tadi masuk office segala menda kat pc takbleh guna. monitor tak menyala, keyboard takleh menaip dan mouse tak berfungsi.

eh. sakitnya hati kita! seminggu tak guna pc boleh jammed macam tu pulak dia. haih.

identiti dirahsiakan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...