Visitor

24.5.16

Weekend

quick update

Baru ni mak ajak gi KL. So, kitorang gerak Jumaat petang (malam sebenarnya) sejurus selepas mak dengan abah sampai rumah aku. Kitorang gerak sebijik keta ajela.

Malam pertama tu kitorang stay kat rumah abang di Desa Petaling dan second night kat rumah adik aku di Bandar Kinrara. Syoklah. Happy sebab dapat berkumpul beramai ramai kannn. Aktiviti pun makannnn aje.

Gambar pun banyak. Aku tepek ajela secara rawak ek sebab via henpon. Japgi update blog, aku delete la gambar dalam henpon. Hahaha. Pemudah cara.


























Gambar aku memang takde la. Malas betul nak bergambar sekarang ni. Nantilah.

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...