Visitor

14.7.16

dd turns 34

6 Julai 2016 adalah bersamaan 1 Syawal 1437H.

maka dengan ini sengaja aku maklumkan, birthday aku taun ni jatuh pada raya pertama! - ahahaha.
alhamdulillah, dapat meraikan hari lahir dengan semua kesayangan, baik dengan suami & anak anak, dengan mak abah, dengan mak ayah, dan semua ahli keluarga Jaafar & Mansor.

alhamdulillah.


Thanks to ejang sebab berjaya terkejutkan aku dengan kek yang tetiba ada lepas balik solat raya. hahaha. patutla dia keluar sehari sebelum raya tu. aku tak mengesyaki apapun. lepas tu kek dia beli, dia park kat rumah mak dia. untonglahhhh umah mak ngan mertua dekat.

kepada yang wish, aku doakan korang semua diberikan kesihatan yang baik dan diberikan kebahagiaan di dunia dan akhirat. dah 34 dah akuuu!


13.7.16

SHRMZB 2016


2016

#teambajumerah
#teamrayakuantan


tapi paling tak sangka skali aku up gambar raya kat fb, dapat 200+ like.
Pecah rekod. maklumla, aku ni bukannya glamer ke apa kan. tapi teruja nampak like beratus gitu. kahkahkah.





apapun guys, selamat hari raya untuk semua dari kami, the Ejang's family.

gambar raya nan sebundle nanti la aku update. banyak keje pulak lepas masuk opis ni haih. bai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...