Visitor

9.11.16

Patah Kaki

rindu awakkk

sekian lama terpisah dengan cik puteh, semalam baru ambik dari worksyop. Lama jugak cik puteh warded dalam tu. dari minggu rabu lepas. dia kena warded sebab kalau aku bawak dia keluar dari porch, habis lantai penuh kesan bleeding. kihkihkohhh. maksud aku kat sini minyak enjin habis kotorkan lantai laaa..

so rabu lepas dia masuk, dengar cerita sampai bukak enjin jugakla nak tengok apa problem. kalau dah sampai bukak enjin, memang rm300++ la nampaknya. aku pun senyap je. tunggu je ape cerr..

dan hari hari pun berlalu (daun berguguran kalau dalam drama korea)..

*
*
*
*


ahad. ejang baru bukak cerita kereta aku kena cecah rm800. mak aihhh.
letih jugak kami memikir mana nak cekau duit, hujung bulan jugak ni. standard kitorang tengah bulan pun dah nipis wallet. jalan terakhir, kita pinjam ajelah dulu ye.

selasa. rindu betul kat cik puteh, tak sabar nak ambik. maklumla..patah kaki takde cik puteh ni. petang tu pergi worksyop dan tengok bil.

wow!

nak taknak koyak jugakla kan. takpela..nak buat macam mana. kalau tak memang patah kaki.
nak delivery barang pun kena mintak tolong ejang.



7.11.16

Set PKP (Projek Kempis Perut)

so far, dah 5 kotak aku repeat beli minum sendiri. Mengancam betul bau, rasa dan effect dia.



NAK TAU KELEBIHAN MINUM MIN KAFFE?
************************************************************
1. Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
2. Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
3. Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
4. Melegakan tekanan

dannnn...

kalau nak tau, Min Kaffe kalau diambil bersama Garlic boleh kempiskan perut tau! Set PKP (Projek Kempis Perut) memang sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang lebih sihat dan lebih slim. apalagi.

"tak salah mencuba. yang salah kalau tak mencuba".




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...