Visitor

27.7.17

SHRMZB 2017 #ddberayasakan

Dah hujung Syawal baru nak update gambar raya. Nampak sangat blog ni dah jadi anak tiri. Dulu blog la tempat melepas prasaan syahdu, gumbira, eksaited, penyimpan segala memori duka lara, tapi sekarang ..........

ok la. aku tepek gambar kegumbiraan aku di hari raya day by day. tak larat dah aku nak buat edisi bersiri.


1 Syawal
Rumah mak abah - rumah mak ayah - Kuantan only












in law family. first time amik gambar beramai.

2 Syawal
Kg. Awah, Temerloh











gambar paling lawak. bergambar bersama giant.











3 Syawal
i. Open house rumah kak ina.
ii. Beraya rumah kawan kawan ejang sampai malam.




4 Syawal
Pagi pagi aku start moto, pergi carik bahan nak masak lontong & repeat buat sambal hitam. aku buat 1 Syawal aritu habissss.

repeat

malam tu my bff datanggg. syoknyaaa. lama gilaaa tak berkumpul macam ni.

dee. mie. zan.






5 Syawal
Lepak kat rumah. Rest 👯


6 Syawal
adik angkat aka sepupu ejang datang beraya.

aby annamolly

petang tu beraya ke rumah yuslan x hanim pulak di Damansara. (jauh sangat bunyinya) padahal kat Kuantan jugak.

klakar.
sebenarnya yang berjumpa set set suami. kitorang ni tak memasal jadi geng sudahnya
sebab asyik beraya bersama je selama raya ni. kecuali kiri kanan sebelah aku la
sebab memang dah jadi rapat since diorang kawen dengan bff ejang

seksekkitajanganpecoh

7 Syawal
bawak budak layan Despicable Me 3. Lepas tu terus gi beraya rumah dato nan. hehe. kawan aku dari teknik dulu. kamceng sampai ke tua.


8 Syawal
last day cuti raya 😭😭😭
MIL pulak masak nasik lemak heaven, adoiii..rasa taknak balik.




petang tu, on the way balik sempat beraya rumah leader, DSM kak nim. Dia buat makan makan.






maka habislah raya kitorang selama bercuti di kuantan. ok, next kita tepek gambar sambutan raya selama Syawal la. eh..rayakan sebulan!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...