Visitor

17.1.17

zpáteční

✋ahoj

Czech translate : hai
(gatai nak guna bahasa lain)


ramai yang tanya, ko dah tak berbelog ke dd?
ahah. ikutkan aku rindu nak menulis, tapi masa nak menaip panjang panjang dah takde. 

dulu aku install Bloggeroid. ada masa aku menulis la. lepas tu handphone hilang, nafsu pun hilang. nafsu lain semacam lagi mengganas. eh. banyaknya nafsu? logikla perempuan ada 7 nafsu. kehkeh.

rakan rakan blogger pun sama slow je dah aku tengok.
bila aku bukak blogger.com, aku tengok layout..rasa sayu je dah. takde dashboard. so nak tengok orang lain punya update pun dah tak jumpa (atau aku yang tak jumpa).

bila klik new post tangan pun kaku. nak type apa ni hah?
aritu aku nak update story, lepas tu semua gone. sudahnya aku advertise barang Hai O. bengang jugak aku waktu tu. terasa macam ek eleh dd..kt fb biz, kat ig biz..takkan masa blogging pun nak biz?

gitu la kalau dah berbisnes ekkk? haha.

ni pun sebenarnya aku tengah kering idea ni woii..haha. cerita kelahiran riyadh pun belum lagi ni..riyadh dah nak setahun dah kot! -- kahkahkah

takde motif. saje bagi korang pening. kahkahkah.
keji.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...