Visitor

23.8.13

testimonial radiglow : freeze your age

ehem.segan nak cerita.

sebenarnya,aku dah jadi pengguna radiglow sebelum raya hari tu.ngam ngam 7 hari sebelum raya aku consumed.kakak aku tanya, apesal tak ambik dari mula puasa? kurang-kurang raya kulit dah cun.

aku cakap kat kak ina,
radiglow kata 7 hari kulit dah cantik. hahah. confident lain macam aku kannn?
beli dengan sheilaamirhouse.
promotion : RM180 free post.
ada 2 botol radiglow (30biji) + free gift whitening gel cleanser (seri udani) & paperbag


hahah. kononla kan. eh. jangan ingat aku makan sebab saje-saje nak kulit flawless. tak. sebenarnya aku ada masalah kulit. ekzema kata bahasa sains dia. tumit kaki aku teruk sangat gatal dia tahap berair, luka-luka, pastu kalau kering dia jadi kulit berkuping-kuping.

so, aku ada la terbaca ni di fb radiglow official.

untuk tumit merekah


sebab tu aku cuba okay.

sebelum dan selepas

so far, 2 minggu makan, tumit aku dah nampak perubahan. dah tak berair gatal macam dulu lagi dah.
itu pasal kaki yang sememangnya aku utamakan.

yang paling best efek lain. ehem.

al kisahnya, lepas raya baru ni ramai pulak orang tegur pasal muka.mula-mula officemate lama la tegur.
"sejak sejak masuk jps, kulit dd dah merah. tak pucat macam dulu".

haha. aku gelak. budget konon dulu stress gila sebab tu pucat. sekarang senang lenang melepak terus kulit jadi merah merah gitu.

lepas tu aku perasan sorang-sorang tegur pasal aku.

situasi 1
officemate baru berbual pasal anak. lepas tu tanya aku umur berapa,

akak : ada dalam 28?
aku : eh.muda sangat tu kak.saya dah 31.

akak tu gelak sebab dia kata dia taktau.



situasi 2
officemate 2 pulak tanya di satu pagi yang sunyi.

officemate : awak ni umur berapa ye?
aku : 31.
officemate : aaa..tak sampai hati nak panggil akak. muka muda sangat 

kata dia ye. bukan aku reka cerita.



situasi 3
aku breakfast dengan officemate lama. borak-borak,aku bukak cerita dengan azmah.

akuakak amik radiglow sekarang. tengok kaki tu alhamdulillah dah ok.
azmah : laa..yeke. patutla nampak kulit muka dah pinky pinky gitu. okaylah kalau elok makan radiglow".

haha.aku taktau.aku cuba je.so,sebotol dah habis.sekarang tengah makan sebotol lagi.boleh order terus la lepas ni.anyone?ada yang nak try?



sila LIKE sekarang!

8 comments:

  1. owh dd pakai eh radiglow, mula2 baca dan tengok psl radiglow, ingat nak pakai jugak tapi yelah banyak sgt produk skrg kan.

    eh, macam nak beli jugaklah sbb die chewable kan, itu yg plg shida suka. sstgh beli je, makannya tak sbb selalu lupa, yelah yg mcm kapsul tu..hehe

    ReplyDelete
  2. Sy br 8hr cnsume radiglow. Rraye ni mmg mcm2 la mkn. Muka bhgn sekeliling mata cm gatal sgt. X tau sb food or mmg proses awl mik radiglow.klu ye bp lama cmni?kn telan alergy pills klu x tahan sgt..

    ReplyDelete
  3. shida,

    aah.baru sgt lagi.kalau ikutkan,klakar pulak dh buat testimonial.tp series la rasa best sebab chewable dan rasa anggur.tak susah,rasa nak telan dgn air boleh,nak kemam macam makan gula gula pun boleh.

    dd pun bukan la jenis org yg suka try produk produk macam ni tapi sebab nampak pasal tumit tu,so dd try la.so far,rasanya produk ni lebih efektif dari vco.

    ReplyDelete
  4. anonymous;

    actually saya sampai hari ni ada part yang masih teruk saya menggaru.di pelipat lengan,pelipat kaki,muka,telinga..memang semua gatal.awak ada resdung ke?

    mula mula consume hari tu lagi la,siap berak berdarah lagi tapi bila habis sebotol,dah tak beRdarah dahpun.

    saya rasa itu semua healing crisis di mana semua nak baiki baru.cuba teruskan lagi.saya harap semua tu baik lepas ni.

    ReplyDelete
  5. Salam saya pakai, radiglow dah sebulan dah, dah tak ada gatal-gatal bila makan makanan haram untuk pesakit resdung. saya dah kena resdung dah hampir 2 dekad dah.

    ReplyDelete
  6. fajar

    so,u masih teruskan lagi makan radiglow ni ke?

    so far,mmg bagus la radiglow ni.

    ReplyDelete
  7. saya mkn dh 2 mibggu xnmpkkesan punn.sya ambil sebiji je srharii

    ReplyDelete
  8. cik anonymous,

    saya makan 2biji sehari.memang taknak kedekut sbb nak bg cepat proses.alhamdulillah,memang kesan pun nampak masa botol ke3.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...