Visitor

21.8.13

Syawal 1434H : Family Portrait

mood raya lagi kan?

ahahah.sebab cuti terlampau lama,maka blog pun diam ajela.sampai lupa nak upload gambar raya.

biasa la kan.raya pertama kitorang, the Jaafar Family memang macam ni.ahli memang tetap dan bertambah setiap tahun.jadi,aktiviti pun sama je.bangun pagi,gosok baju raya,siapkan suami yang nak pergi solat raya,siapkan anak-anak, dan siapkan diri sendiri.

lepas tu tunggu orang balik solat raya,makan,sesi bersalam-salaman dan bagi duit raya dan seterusnya..
acara favorite kitorang,photoshooting raya!

kaklong kawasan dapur

yang ni minah rocker nak pergi beraya

cameraman tengah setting baik punya

ohye.
perkenalkan,ahli baru the Jaafar.namanya Lily Maryam Binti Muhammad Nasrul.

cucu atok mak sangat muka dia ni kan?
ahahahah

setting camera.testing.abah dah bising tu lambat sangat masuk.

testing lagi.abah marah hilman tak duduk diam lagi.
haha.poning atok dengan 9 cucu.ehh..baru 9.

The Jaafar 2013.
over sangat rifdi ni.haha.

The Jaafar 2013.




dan gambar tambahan.


mak abah yang always forever young

abangah & family.
masih dengan anak-anaknya.taun depan ada pengganti dah kot?hehe

kak ina & family.

us.
The Ejang family

rifdi meragam

ibu & the daughter


selesai je bergambar,sesi seterusnya adalah mari pergi rumah mak mertua pulak.
hahaha.kita mau serang nasi dagang.

ok.selamat hari raya semua!




sila LIKE sekarang!

2 comments:

  1. kejadian rifdi adalah selepas sesi bergambar inikah? meriah meriah...

    ReplyDelete
  2. kejadian adalah di waktu malam hari.masa tengok mak sedara,sepupu sepapat balik beraya.

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...