Visitor

27.4.16

Ada Apa Dengan Cinta 2


After 14 years.
Selepas 14 tahun.

Finally.




Aku tak kisah kalau tak dapat tengok. Aku paham. Tapi aku excited, sebab aku dah lebih 50 kali hadap AADC first, perasaan dia lain maciam.
Perasaan dia maciam kau mengimbau saat aku remaja baru nak up, jatuh cinta. Walaupun sebenarnya aku jatuh cinta kat Rangga.

Ahaaa..lain kan perasaan tu.





Masing masing muka dah matang. Rangga pun dah tak jambu. Haha. Miss u all guys.
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. Perasaan dia maciam kau mengimbau saat aku remaja baru nak up, jatuh cinta. Walaupun sebenarnya aku jatuh cinta kat Rangga.

    Hahahaahaha... sapa tengok citer ni boleh tak jatuh cinta ngn Rangga aku mmg respek.. alaaaa... nk tgk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn..mesti tangkap cintan la dengan rangga ni.

      Delete
  2. rangga dah mcm ayah2 dah tp still handsome kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada lagi rasa cinta kat rangga di hujung hati ini walaupun dah macam ayah ayah. hahaha..ewahh

      Delete
  3. aku dah tengok. best. boleh jatuh cinta sekali lagi dengan rangga.. ngahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyampahhhhhh...
      taknak kawannnnn

      Delete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...