Visitor

13.4.16

My New Hero

Hai blog. Apa khabar?

Sebab lama sangat hibernate after delivered kannn, so meh kita perkenalkan hero terbaru dalam hati gue, hati abah dia, hati abang dia, hati kakak haifa, hati kakak hasya, ehhh..hati semuorang lahhh..




Norhaiyan Riyadh bin Norazman.


Berkat doa abang rifdi dia everynight masa aku pregnant dulu, alhamdulillah dia dpt adik lelaki. Hajat dia nak adik lelaki sebab nak main askar askar hokeyyy.

Lepas ni maafkan i la ye kalau gambar adik Riyadh spam ig, fb dan Twitter. Kehkehkeh.



posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Welcome to the world Riyadh.. Semoga Allah pelihara bakal-bakal khalifah kita ni... meh kita sama-sama lawan spam fb n ig. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you aunty chiku. hehehe.
      mari kita spam semua laman sosial.

      Delete
  2. DD... Ceaser sakit ke? Aku pun doc predict baby sado gak. Nak tak nak kena hadap gak kan. Anyway aku nak tanya baby ko at 36 wks berat dalam womb brp. Mak takut noks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry yuyun. aku baru dpt reply semua komen. haha.
      36w berat baby 3kg. tp tak sangka lak masa 38w doc bleh kata 4.1kg.

      Delete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...