Visitor

4.6.17

Alam Ria Cuti Sekolah - Part 3 (Petrosains)

Part 1
Part 2
.....................

Celik mata terus meriah bilik dengan jeritan anak anak beruang. lepas tu menjerit lak mintak makan. lepas tu ibu dia jerit balik suruh mandi. paling tak tahan sebab diorang mandi sampai pecah gelas dalam bathroom. menjerit lagi laaaa ibu beruang ni.


maka..setelah siap mandi...

Seperti yang dijanjikan, hari ni pergi KLCC lagi. tapi kitorang tukar plan. kitorang park kat Central Market, lepas tu naik LRT ke KLCC. lagi best. bagi chance bebudak ni merasa naik LRT. dulu penah dah naik tapi diorang bukan ingat punnnn..

sampai sampai terus carik port makan. laparrrr. pagi tadi makan apa yang ada dalam fridge je.



hmmm..sori la nak share dengan orang lain

lepas siap makan, terus nampak Petrosains. harga untuk 1 family rm49.00..heyyy. berbaloi sangat. ikutkan plan nak masuk Aquaria tapi kakak ipar pesan takyah la pergi situ. dahla mahal, penat pulak berjalan sebab jauh. tu yang kitorang pergi Petrosains.

tapi memang serius, berbaloiiiiiii..
tapi silap kitorang duduk luar terlampau lama. konon bagi bebudak ni colouring la, buat topi laa. dah masa kat dalam kurang.








abah dia pun enjoy.
sabau jela


apapun memang enjoys gila dalam ni. sebab pukul 5 dah tutup so last tu terpaksa laju laju keluar. lepas tu pergi lepak petang kat kolam.




last but not least, sis nak belanja.


siap makan terus balik. terbongkang!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...