Visitor

23.12.09

my life & gadgets

No. 1 : my SLR Sony Alpha 200.


mmg syg giler.tanpa dia,gmbr yg gua hasilkan xbermakna.
skrg ni masih study cara2 shooting utk hasilkn foto yg ada umphh..

No. 2 : my main hp, Nokia ESeries E63

hoho.ni lg laaa,mana bleh tinggal.nyawa..
seme data/maklumat/facebook pn kt cni..hehe

No. 3 : my 2nd hp, Sony Z610i


sayang woo,beli masa mula kuar.
mmg xkan trade in/jual/lelong..pernah anak sedara pupu
merayu2 nk beli ngan gua sbb cun sgt kata dia..

No. 4 : Lappy yg bernama Compact

ini juga sgt pnting.
fishdom adalah 1 penyakit terkini.

No. 5 : Kingston 4G
percaya xaku ada 3 bijik jenis yg sama.
xtau nape mst pilih gaya,jenis & kaler yg sama. =D

dan sebenarnya di saat ini,aku sbnrnya rasa nk mcm2 gadget lg utk idup aku.
aku jadi suka,suka sgt.sbb bg aku teknologi itu penting.
tym ni aku nk pakai berukband,tp ramai ckp xbagus,sila pakai line yg lebih stabil.
antara streamyx & wifi?..nanti aku pikirkan.

dan aku juga sgt mengimpikan 1 set SLR cam yg sgt canggih.
supaya aku bleh jadi 'tukang ambik gambar yg teror'..(istilah baru)
xbanyak mana,aku cuma nak camni je..

hoh..cairr~

kalau la ada keturunan kaya raya yg nak wat aku jadi adik angkat,aku nak mintak ni je..hehe~

nasik tambah berkawah : tujuan bukan nk menunjuk,tibe2 rasa cam nk short listkn my gadget & my dream je..huhuk

'_'

6 comments:

  1. warh
    seronok rasanya hasil kita dapat barang yang kita minat

    berbaloi-baloi

    ReplyDelete
  2. yer..berhasil..
    timekacehh..
    tp xpandai gune..hehe

    ReplyDelete
  3. sye pun gila gambaq gak....lebih2 lg yg dSLR tuh...fuh...t'baek...
    apa pe pun , nice gadjet...huhuhu
    (klu ade camera lbih, bgila satu..)
    :)

    ReplyDelete
  4. xyah la guna brukband tu..memang tersangat la berukzzznye..
    hrp die mobile je aku stay....

    ReplyDelete
  5. d,
    xyahla berbrukzband tu....lama2 ko yg jd beruks..
    aku ni pon hampir2 nak bertukar dah ni...
    harap di mobile je tu yg aku stay.....

    d,
    ko dah terror amik gambar leh la join baby contest kat http://littleposhykidzshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kena try monyetband lak..hehe

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...