Visitor

20.3.12

orang baru

sumpah!
hari ni aku rasa satu perasaan yang halus bila bukak blog sendiri.
dan jangan tak percaya,google bagi warning sebab dah 9 kali bagi noticed ntah apemenda sebab hampir 2 bulan lebih tak update blog.

eh.kalau laptop ada time aku berpantang aritu,siap ada connection internet pulak,aku rasa blog ni tetap bergerak aktif macam 2 bulan lepas.
eh.aku serius ni.aku rindu gile nak berBLOGGING!

eh.sebelum aku mengarut lebih lanjut,mari aku perkenalkan orang baru dalam hidup aku.orang penting.
eh tak.bukan dalam hidup aku je.
hidup encek ejang, rifdi dan haifa juga.

beliau adalah

NORHASYA RASYIDAH BINTI NORAZMAN


yeahh.another baby girl yang quite cute macam ibu dia.hehe.
percayalah.sifat perasan ibu dia ni masih belum luntur walaupun dah bergelar ibu kepada 3 anak.

ok.quick update pasal my lil' princess ni.

d.o.b : 19 Januari 2012

p.o.b : htaa, kuantan
weight : 3.3 kg


tapi itu berat masa lahir.currently weight adalah 5.3 kg.
amacam?..ada brani pangku ka?






inilah baby yang fully ber-susudada stakat ini.
ok.ok.ini pula pic last.dan latest.


selamat datang anakku hasya!


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

1 comment:

  1. tahniah...patut pun lama x update rupanya sibuk dgn baby baru

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...