Visitor

22.3.12

perempuan ini

ada pun aku dah lama tak poyo di depan kamera.tapi semalam,masa kami anak beranak tunggu encek ejang tapau kfc,rifdi sempat snap gambar ibu dia ni.

tak payah banyak,cukupla gambar ni je aku upload.gambar terbaru i la ni.

saksikan ibu beranak tiga kini.



kurus tu aku tak pasti tapi berat memang cun kali ni.
jauh jarum pergi ke  61kg.
eh,kira okay la nak dibandingkan sebelum ni yang around 65-68 kg tu.
harap maintain la sebab so far hasya masih bf walaupun tak ekslusif.hehe.

bukan nak kurus sangat tapi kalau boleh taknak gemuk.penat nanti nak kejar 3 orang budak tu.fuh.fuh.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...