Visitor

26.3.12

Haifa #16

haifa sepanjang masa aku berpantang hari tu.


photogenik jugak dia ni kan?

dia memang banyak 'kerja' kat rumah atok mak.dia dah pecahkan salah satu vase kesayangan mak aku yang dia beli kat Perak.

dia jugak suka panjat kerusi dan lepas tangan  berkali-kali.walaupun kena tegah dengan mak abah aku.dia jugak banyak kali jatuh tangga, jatuh kerusi, jatuh lantai dan macam-macam jenis jatuh lagi.


yang ni jatuh kat tepi almari dan mata terkena bucu kerusi.


pantang dengar abah dia start kereta.mesti sibuk nak naik.walaupun sekadar nak tido.kalau abah aku start vespa pun dia akan suka sampai hentak-hentak kaki.


dia juga suka bergaya.hari tu dia mintak rantai.menangis-nangis tarik rantai aku nak pakai.nasib baik aku ada rantai silver.buat sementara aku bagi dia pakai.lepas tu,pergi bandar aku belikan rantai silver dengan loket Mickey Mouse kat dia.




manja bukan main.tapi itu la haifa.
heh.


٩(-̮̮̃-̃)۶٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(-̮̮̃•̃)۶


dushhh!!
    kalau tak klik LIKE memang gua sentap beb!

6 comments:

  1. anak no 2 mmg suka tarik perhatian kita...samalah cam ank aku ms mula2 dpt adik aritu...mcm2 dia wat...sbb dia xnk kita wat xtau je dgn dia kn...

    ReplyDelete
  2. so sweet haifa.... cm ne bby baru? semoga sihat k...

    ReplyDelete
  3. aku nak curik la gambar haifa yang pakai bandana pokadot tu...

    eh, bandana ke? haha

    ReplyDelete
  4. liza;

    haha.aku rasa haifa takla kuat buat prangai mcm abang dia.abang dia laaaagi byk buat hal.dia yg banyak menangis.

    ReplyDelete
  5. ida mohd ali;

    baby baru okay.sihat.tapi suka berjaga malam.tido pn around 1-5 pg..pehhh

    ReplyDelete
  6. rock;

    amik la.tp tu bukan bandana.itu shawl aku.haha

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...