Visitor

14.10.13

kegilaan#17

lama gila kot tak buat entry berupa macam ni. bulan lepas punya tahap shopperholic ada berada di aras tinggi.memang tahap di luar kawalan. perghhh...

 dimulakan dengan ini.




murah je beb.sebab tu mampu beli dua barang.dua ni pun harga under rm100 lagi.kakakakaka..

pastu masa tengok ejang main bola tampar,bleh plak ada wife org jkr ni bawak baju dengan skirt untuk dijual.haihhh..bleh bayar dua kali plak tu.*nanges*.aku dah terpikat kat satu skirt.tapi sebab aku nak blouse,aku beli la ni.tapi bayar habis la,bukan mahal sangat pun.rm35 je.melampau la nak bayar dua kali.kofkofkof.

aku amik size xl.malas nak pikir panjang.besar pun takpe.jangan sendat.

seterusnya masa aku gi kuantan bayar ptptn tu.round ecm pastu nampak target depan mata.yaaa..aku nakkan ini sebenarnya.

lama gila tak bau vanilla.so,kita ambik bau bau lama yang mampu memberikan memori indah.*nanges lagi*

jalan jalan recce baju,last last jatuh cinta dengan baju ni.


actually aku nak baju lain,tapi bila pakai yang aku nak tu nampak macam buruk gila kott.hahaha.ok,yang ni harga around rm50.beli kat Brand Outlet.

pastu entah camne,opismet sorang ni nak gi giant.aku plak dah terbayang bayang kot skirt yang aku recce bulan ramadhan lepas.hah.gila punya tahan perasaan kan?ok.sampai je giant,member beli seluar,terus aku ajak gi kedai skirt tu.tak mahal pun.rm35 je.rugi tak beli ye tuan tuan dan puan puan.


haaa.itu la kisahnya seorang shopperholic yang tegar.bulan ni dah la gaji awal.aku beli plak belvya.kakakakak...mode verangan nak kurus sedang on ni. kakakakkaka...

2 comments:

  1. dd, ada effect tak pakai belvya? dah pakai berapa lama?

    ReplyDelete
  2. sorri shida.late reply.banyak sgt hal.

    dd baru try pakai.tengok testimoni best je.dd beli dengan khayrany..entahla.so far,tak jadi hape pun lagi.miahahahaha..

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...