Visitor

16.11.15

chaotic kiddos #12 - colouring

basically bebudak memang suka colouring. 
anak aku pun tak terkecuali. tapi sebab rifdi dah besar, so aktiviti colouring dia terhad sebab dia ada homework nak buat, lepas tu aku banyak ajar dia lebih kepada mengeja.

so, adik dia dua orang tu kalau abang buat homework pun diorang akan joined rifdi kat meja tapi dia colouring la.














hasya pun since dah sekolah memang colour tak macam budak 3 tahun. kemas aje takde keluar ke, comot ke..

haifa lagi la. memang favorite dia colouring book. sebab tu hadiah birthday pun aku bagi colouring book dengan colour pencil. dah tau memang dia hadap.

No comments:

Post a Comment

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...