Visitor

25.11.15

haifa #36 - makan kek!


birthday haifa hari tu kitorang keluar. ejang dah janji dengan haifa nak belikan kasut. eh, birthday girl tu berkenan pada satu sneaker Puma. cantikla, memang sesuai dengan dia.

so di pendekkan cerita, sampai kat butik kasut tu takde. alahai anak omak. mujurla haifa ni spesis good girl sangat. dia pilih kasut lain tapi tetap brand Puma. paling tak bleh blah tempias beli kasut brand yang sama untuk Hasya dengan Dhiya. eh..kenapa aku tak kena tempias sekali? 

birthday girl punya celebration
design sepesen. dhiya, haifa, hasya.

settle abah dia punya present, kita pergi MBH pulak. ibu nak beli present.

present dari cik eenaa dia. haifa kan ulat buku :)

sebab haifa suka sangat buku. so, aku dengan kakak aku hadiahkan buku. aku pulak hadiahkan colouring book. tempias jugak adik dengan abang nak sekali. hahaha.

dah letih berjalan, last port kitorang pergi Secret Recipe. beli kek!
normal la kan, tiap kali birthday mesti la wajib beli kek. kalau tak tiup lilin tak sah sambut birthday bagi bebudak ni. padahal bukan makan pun. ibu dengan abahhh jugak yang makan.



2 comments:

  1. tengah tunggu ko buat review. kahkahkahkah.. boleh gittew?

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...