Visitor

19.11.15

Jihan + Rizal's Wedding

10 November 2015 hari tu kawan aku kawen. Classmate aku dari form 1 sampai form 3. dan alhamdulillah sampai sekarang masih lagi kekal berkawan sebab group class kitorang sangat hyperaktif. haha.

Dipendekkan cerita, wedding dia dibuat di Guest House di Taman Gelora. kawan kawan lama pun ramai la yang attend. seronok la wey kalau dapat jumpa member lama yang gila lama tak jumpa. hah, kemain kau ayat penegasan berulangkali. nampak sangat excited.

tu yang pakai tudung pink tu lane. dari taun 1997 tak jumpa dia.




siap makan kami beramai masuk dalam pulak. kita kasi serang sama pelamin pengantin.

macam biasa. peminat tegar pelamin pengantin.

pastu slow slow ajak bebudak naik pelamin


okayy..dah panas nampaknya..
slow slow mak budak tarik pengantin naik pelamin




pastu slow slow aje tolak anak anak turun bawah, geng 3 Aktif masuk line

pastu slow slow turun pelamin

pastu pengantin orang lain tarik, kitorang pun bergambar sama sama kawan lama pulak

bff

dulu kitorang sama besar dan sama tinggi. 
sekarang aku besar, dan jadi rendah. haihh..kenapa?



okay. gambar dah habis. kitorang pun balik..
bai semuorang.


#selamat pengantin baru gg. semoga kekal hingga ke jannah dan dikurniakan anak anak yang comey dan soleh. Amin.

2 comments:

  1. Lane tu kompem dah tak ingat aku. Masa form 1 macam rapat jugak ngn dia. Antara hot girls la kan kat Panglima Perang. kahkahkah... apsal dulu sama tgi sama besar, sekarang buleh jadi tak sama tinggi? Tak sama besar tu dimahapkan lagi la untuk mak buyong ni.. hikhikhik

    ReplyDelete

ini kotak komen. bukan kotak romen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...